facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Rolde

Dental Clinics Rolde

Info

Tandartspraktijk met alle specialisaties in huis



"Uw tandarts in RoldeDental Clinics Rolde is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Adolph van Ansenlaan 3a. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.Complete mondzorg bij Dental Clinics Rolde:- Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen- Professionele en moderne praktijk aan de Adolph van Ansenlaan- Ook voor o.a. implantaten, een kroon in 1 dag Cerec, orthodontie en kaakchirurgie- Wij werken volgens vastgestelde tarieven- 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds!"
Adres: Adolph van Ansenlaan 3a, 9451 GP Rolde
Telefoonnummer: 0592-242429
Stad: Rolde
Route: Adolph van Ansenlaan 3a
Postcode: 9451 GP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Gieten, Tandarts Dental Clinics Rolde, Dental Clinics Leusden, Dental Clinics medewerkers, Tandarts Rolde openingstijden, Dental Clinics Groningen, Dental Clinics hoofdkantoor, Dental Clinics Bussum
Recensies
Meer dan tevreden met zowel tandarts Auke als met de service van de assistentes en de mondhygiëniste. Het eerste bezoek was een 'spoedje' vanwege een geplande vakantie, maar alle tijd voor mij. De 2e keer, normale controle, werd er direct iemand bijgeroepen, toen ik uitleg vroeg over het gebruik van ragertjes. Écht 5 sterren. Ik ben zeer tevreden.
Dit was mijn eerste afspraak bij Marit en vroeg mij direct wat de reden was van de overstap naar Dental Clinics. Na de uitleg dat ik als militair met FLO ben gegaan heeft Marit direct de eerste check gedaan. Mijn dossier had ik meegekregen en gemaild. Over een half jaartje kom ik 'graag' weer.
Ik ben erg tevreden over mijn tandarts Folmar Feenstra. Laatst eindelijk een verdoving gekregen die zijn werk goed deed. Zo kom ik langzaam over mijn angst voor behandelingen heen. De omgang met ons kind is ook erg prettig.
Net overgestapt naar deze tandarts. Zeer vriendelijk ontvangen door iedereen. Helder en duidelijk. En voor de eerste keer blij met een bezoek aan de tandarts. Tandarts Auke ook erg vriendelijk en professioneel. Erg op m'n gemak gesteld. Ik ben superblij met de overstap naar deze praktijk.
Kom hier al jaren en bevalt me altijd goed. Wordt altijd vriendelijk ontvangen, en professioneel geholpen door Dea mondhygiëniste en door Marit tandarts
Fantastisch,deze mensen weten echt wat ze doen! Vooral Jippe Hoogeveen, wat een fantastische tandarts is dat! ik ga er altijd met veel plezier heen!
Even een moeilijk gaatje vullen na het maken van een foto.Met of zonder verdoving is bij Auke een mogelijkheid en de ingreep ging van een leien dakje, nergens last van en een mooie plastic vulling.On naar de volgende halfjaarlijkse controle.
Vriendelijk team, schoon en modern, wachten in wachtkamer minimaal, snelle tussendoor hulp bij pijn, kundige tandartsen en mondhygiënisten. Voor mij enige "nadeel" is aantal wisselingen van mijn vaste tandarts en mondhygiënist 3x
Al jaren klant bij deze praktijk. Niet anders dan lof voor het goede werk dat hier verricht word!
Na jaren steeds niet voldoende vertrouwen te hebben gehad in de verschillende tandartspraktijken waar we geweest zijn. Denk ik nu toch dat we eindelijk op onze plek zijn bij deze praktijk. Zeer tevreden tot nu toe!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid