facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Pijnacker

Dental Clinics Pijnacker

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Pijnacker.

Adres: Floralaan 8, 2643 HC Pijnacker
Telefoonnummer: +31153698893
Stad: Pijnacker
Route: Floralaan 8
Postcode: 2643 HC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:30
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 08:00 - 20:30
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Nootdorp, Dental Clinics Bergschenhoek, Mondhygiënist Pijnacker, Dental Clinics medewerkers, Dental clinics logo, Dental Clinics Emmen, Dental Clinics Bussum, Tandarts Delft
Recensies
Goede tandartsenpraktijk. Vriendelijk en deskundig personeel. Erg tevreden.
Ik heb geen behoefte meer om daar geholpen te worden. Tot 3 keer toe in 1 maand aspraak verplaatst door dental clicics..zelfs een half uur voor de behandeling...? Helaas voor u ik ga naar en andere praktijk.
Goede, moderne praktijk. Zowel de mondhygieniste als de tandarts geven veel informatie over de behandeling en zijn vriendelijk en deskundig. Ik hoef nooit lang te wachten, goede planning.
Prima plek voor de tandjes, zowel tandarts als de mondhygiëniste!
Ik kom bij de tandarts en de mondhygeniste en wordt altijd heel fijn en netjes geholpen. Ik ben blij dat er duidelijk verteld wordt wat er gedaan wordt. Ik kom er al jaren en dat blijft zo!
Tandsteen verwijderen gebeurd hier met een polijst tooltje. Geen bloederige bende en geen irritant riecheltje na afloop op je tanden. Een zeer prettige belevenis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid