facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Nunspeet

Dental Clinics Nunspeet

Info

Dental Clinics Nunspeet is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het oosten van Nunspeet. Hier ben je van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin.

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras.



"Uw tandarts in NunspeetDental Clinics Nunspeet is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het oosten van Nunspeet. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We streven naar optimale kwaliteit en u kunt erop rekenen dat u altijd volgens de laatste inzichten en met behulp van de modernste technieken wordt behandeld.Meld u aan als patiëntBent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 0341 – 256 692."
Adres: Beukenlaan 7, 8072 DH Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 256 692
Stad: Nunspeet
Route: Beukenlaan 7
Postcode: 8072 DH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Recensies
Behandeling was pijnloos en zachtaardig. Duidelijke uitleg en op spiegel zag ik mijn eigen tanden en vertelde de behandelares hoe ik het gebit moest behandelen. De behandeling was meer dan uitstekend.
Amalia is zeer vakkundig,legt uit wat ze gaat doen en is vriendelijk.Daarbij heeft ze ook alle tijd voor je.
Vakkundige tandarts en persoonlijke benadering. Ze geeft exact aan, wat zij gaat doet, checkt tussendoor of het gaat. Erg blij en tevreden met haar.
Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en duidelijke informatie over wat wel en niet te doen na de ingreep.
Vriendelijk en deskundig. Na vervelende ervaringen elders nu na jaren echt met minder angst naar de tandarts!
Vooral de mondhygiëniste ging uiterst precies en pijnloos te werk.
Update. Goed, ik heb dus echt een nare ervaring gehad, begin dit jaar. Maar, ik heb de tandarts veel nodig gehad de afgelopen tijd en niets dan lof voor de vriendelijke en efficiënte manier waarop ik te woord word gestaan. Dat mag dan ook worden gezegd, vind ik. De tandarts is kundig en vriendelijk. Maar de communicatie is verschrikkelijk. Afspraken die telefonisch worden afgezegd en dan een sms dat die afspraak wél doorgaat, en als je dan belt om te vragen hoe het zit, zegt de telefoniste dat er helemaal geen sms is verstuurd. En dit niet één keer, maar een keer of vijf.
Everlien is een fijne mondhygieniste die deskundig is en de tijd voor je neemt.
Door de vele wisselingen in de praktijk een tijd niet bij de tandarts geweest ook omdat ik van mezelf vrij angstig ben vond ik het lastig de stap te zetten. Recent geweest voor een afspraak met de preventieassistent Everlien. Dat was zo'n fijne afspraak, ze heeft me goed gerustgesteld en alle tijd genomen. Volgende afspraak gelijk gepland
Zijn erg vakkundig, zeer tevreden en blij met de tandarts die ik had . Wel fouten in mijn factuur. Worden minuten gerekend terwijl ik allang op me fietsje terug zat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid