facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Nijverdal

Dental Clinics Nijverdal

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Nijverdal.



"Uw tandarts in NijverdalSamen met u doen wij er alles aan om uw gebit mooi en schoon te houden. Wij zijn een moderne tandartsengroepspraktijk op de 2e verdieping van het Medisch Centrum Nijverdal, aan de Nijkerkendijk 38/21.Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0548 – 626 269."
Adres: Nijkerkendijk 38-21, 7442 LS Nijverdal
Telefoonnummer: 0548 626 269
Stad: Nijverdal
Route: Nijkerkendijk 38-21
Postcode: 7442 LS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Enschede Stokhorst, Weekenddienst Tandarts Nijverdal, Tandarts Nijverdal Centrum, Dental Clinics Hengelo, Tandarts Nijverdal Stationsstraat, Dental Clinics medewerkers, Tandarts Kruidenwijk Nijverdal, Tandarts Schneider Nijverdal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TopOrtho TopOrtho 2 meter Vrijdag avond en los spalkje, maandag ochtend rond half 9 gebeld, voor half 10 nog ge...
Dr. Trusty Dr. Trusty 2 km
Recensies
Ze hebben 2 gaatjes gemaakt .zelfde week veel pijn in m'n kies. ik weer terug vertelde ze me dat de vulling niet goed was geplaatst. en onder garantie kreeg ik een nieuwe .ik vroeg nog is het g1 wortelkanaal behandeling. nee we gaan hem eerst maken .week later weer terug veel pijn .tog een wortelkanaal nou denk je pijn weg .week later weer pijn weer terug nood vulling eruit schoonmaken en dan .!!!!! Nog nooit van m'n leven zoveel pijn gehad ik kwam thuis kon het niet verdragen en weer terug hebben ze gelijk m'n kies getrokken .nou heb ik dus voor een vulling betaald en wortelkanaal behandeling en heb m'n kies niet meer en ook nog eens een rekening van het trekken. Door de schuld van de eerste keer de vulling niet goed gedaan ben ik mooi mee .
Combi-afspraak gepland om 08.00 uur. Om 08.10 bij mondhygiëniste uitloop 0.10 min.. Periodieke controle gepland om 08.30 uur. Om 08.55 bij tandarts uitloop 0.25 min.. Afspraak reeds een half jaar geleden gemaakt. Hoe is het mogelijk dat op dit tijdstip er reeds sprake is van uitloop. Twee patiënten die net voor 08.00 uur binnen kwamen, werden voor mij binnen geroepen en hun behandeling kon wel om 08.00 starten. Er kon alleen een sorry af van de tandarts zonder verklaring. Ook de vorige keer was dit het geval. Ik heb er begrip voor als er spoedgevallen tussendoor komen. Maar dat was op 20 juli niet het geval. Kwijtschelding van de rekening zou een net gebaar zijn naar de patiënt.
Tandarts declareert zaken die ze niet gedaan heeft. Ik raad iedereen af naar haar toe te gaan. Wees gewaarschuwd! Zij berekent voor 2 klotjes lijm 88 euro! Ze schrijft retentie verwijderen en aanbrengen op rekening terwijl het alleen ging om vastzetten van een beugeldraad met 2 klotjes lijm. Dus geen beugel geplaatst! Dit is in mijn ogen fraude. Ik ben bij deze tandarts weg gegaan en raad haar iedereen af! Fraude!
George Bairaktaris, Tandarts. verdient 5 sterren. Hij is een geweldige tandarts. Ik heb geen pijn of klachten na de behandeling . Ik heb verschillende tandartsen in binnen- en buitenlanden bezocht, maar dr. George was de beste.
Prima Clinic, personeel zoals gewenst. Wat extra literatuur bij de wacht banken zou leuk zijn.
Goede zorg ontvangen met persoonlijke aandacht. Het enige min punt was de lange wachttijd voor de eerste afspraak bij de mondhygieniste maar dit was niet zo vervelend om er een 4 sterren ipv 5 sterren van te maken.
Zeer prettig en correct personeel. Tania is een zeer vriendelijke tandarts die haar behandelingen rustig vooraf aan je uitlegt. Na in het verleden minder goede ervaringen met andere tandartspraktijken te hebben gehad, is Dental Clinics een verademing en zeer aan te bevelen.
Prima tandartsen die de patient echt meenemen in wat ze gaan doen. Nu heb ik zelf overigens nog weinig echt flinke ingrepen gehad -;. De mondhygieniste was erg goed maar wel heeeeel grondig. Of dat echt nodig was... ach ja, zij is de specialist!
Heel erg fijn geholpen door Esther. Ze legt alles op voorhand en tijdens de behandeling heel goed uit. Ook geen pijn gevoeld tijdens de behandeling
Eerste keer ervaring bij Dental Clinics. Tandarts had gezegt dat ik echt bijna geen tandsteen had. "Meer tandsteen is meer pijn" Nog dat ik bijna geen tandsteen had, vond ik de behandeling echt niet fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid