facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Koog aan de Zaan

Dental Clinics Koog aan de Zaan

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Koog aan de Zaan.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Koog aan de Zaan. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsstraat 5 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Onze teamleden zorgen voor alles wat met uw tand- en mondzorg te maken heeft. We staan dagelijks voor u klaar om u een gezond gebit en een stralende lach te geven, waar u uw leven lang plezier van heeft.Meld u aan als patiëntBent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 075 – 657 15 57."
Adres: Stationsstraat 5, 1541 LE Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 075 657 1557
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Stationsstraat 5
Postcode: 1541 LE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:45
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 16:45
Donderdag: 08:00 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 16:45
Zaterdag: 08:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Diemen, Dental Clinics Krommenie, Dental Clinics medewerkers, Dental Clinics Purmerend, Dental Clinics Wassenaar, Dental Clinics Leusden, Dental Clinics Rijswijk, Tandarts Zaandam
Recensies
Als ik andere reviews lees over deze tandartspraktijk, lees ik vooral woorden als: aardig, vriendelijk.ik vind het personeel ook vriendelijk maar daar koop ik niets voor. Uiteindelijk gaat het om mijn gebit.Ik verwacht bij een onjuiste diagnose dat mijn klacht serieus wordt genomen. Nu heb ik meer dan 6 keer gebeld, elke keer vriendelijk te woord gestaan maar geen antwoord op mijn klacht. Ondertussen officieel een klacht ingediend over een onjuiste diagnose die gesteld is en ik wacht nog steeds op antwoord. Elke keer als ik bel krijg ik de toezegging dat de praktijkmanager mij gaat bellen om een oplossing voor te stellen…. Helaas nog steeds geen bericht. Als client voel ik mij niet serieus genomen. Mijn klacht wordt evenmin serieus genomen.
Geweldig!!! Zeer vriendelijk! Goede communicatie Zeer professioneel! Gaat rustig te werk! Geeft een vertrouwt gevoel! Marieke haar assistent doen hun werk zeer goed.
Super goed geholpen door Marit en Mariëlle, ben een beetje bang voor de tandarts maar werd lief behandeld en alles werd duidelijk en rustig uitgelegd.
Het personeel in de kliniek is heel aardig, maar dat doet niets af aan het feit dat de behandelingen bij mij niet werken en vaak achter de feiten aanlopen, waardoor er bijvoorbeeld te laat is geconstateerd dat ik een beugel had gemoeten terwijl het nu te laat is om er een te nemen omdat die niet meer door de verzekering wordt gedekt. Daarbij kan ik verdere gebreken ook opnoemen. Zo had ik een keer een afspraak gemaakt in de vroege ochtend, maar werd ik eenmaal in de wachtkamer niet opgeroepen, waarna mijn afspraak last minute was afgezegd door de tandarts zelf zonder mij ervan op de hoogte te stellen. Bovendien laat de kliniek de afhandeling van de gemaakte kosten extern uitvoeren, maar deze werkwijze komt erg bedreigend over, omdat er direct wordt gedreigd met het inschakelen van een incassobureau. Dit alles maakt de ervaring in de kliniek toch tamelijk onprettig en daarom zou ik het aanraden een tandarts te zoeken die dichterbij u als patiënt staat, in plaats van de afstandelijkheid die met de werkwijze van deze tandartskliniek ontstaat.
Sara is top! Heeft haar best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen en wekt het vertrouwen dat wat verder moet gebeuren op de juiste wijze wordt aangepakt en verholpen. Jammer dat tandheelkunde zo is onderverdeeld in specialismes want ik zou liever hebben dat één persoon de behandelingen uitvoert, i.p.v. deze verdeelde werkwijze.
Jammer dat ik door verhuizing niet meer bij deze praktijk kan blijven eigen beslissing. Reizen werd te ver Fijne ervaringen. Wel vaker over de jaren heen van tandarts verwisseld door in en uitstroom van nieuwe collega's. Maar alle artsen/assistentes zijn kundig en professioneel en altijd fijn gehad.
Mondhygiëniste was top. Nam de tijd en aandacht voor mijn gebit en de verzorging ervan. Ook advies van een mondspoeling gekregen O7. Bevalt me goed. Prettig om dit weer eens te ervaren in een tijd waarin alles sneller en sneller lijkt te moeten. Groet Elise Molenaar.
Goede tandartspraktijk. Ik waardeer het dat ze met je meedenken en met ideeën komen voor mijn gebit. Klantvriendelijk, kundig personeel en het interieur is ook mooi en fris. Ik heb wel eens tandarts praktijken mee gemaakt waar ik mij niet gewaardeerd voelde als klant, dus de overstap naar een nieuwe tandarts is voor mij een goede beslissing geweest.
Een heel fijne tandartsen kliniek, allemaal lieve mensen, die goed zorg dragen. Wel een beetje prijzig maar dat mag dan ook wel voor zo een mooie kliniek, dat wil niet zeggen dat we tevreden met de prijzen zijn vooral met de huidige inflatie’s etc. maar de kwaliteit die is er wel.
Niet naar toe gaan ! Vooral niet met kinderen. Daar kunnen zij niet mee omgaan, levert angst op bij de tandarts. Wat een verschrikkelijke kliniek. Zeggen een afspraak af en bellen daarna waar je blijft. Als je uitleg geeft dat je bent afgebeld is dat niet waar. Daarna wordt er vergeten je terug te bellen om een afspraak te maken etc etc. Maar het ergste is de behandeling die gedaan is bij onze zoon wat betreft trekken van een kies. Wat een marteling! Daarna nog terug gegaan in de hoop dat hij gerust gesteld zou worden door de desbetreffende tandarts zodat hij geen angst meer zou hebben maar dat gebeurde niet. Ik moest maar naar een tandarts in Amsterdam, dit werd voor hen te lastig een angstig kind. Toen ik aangaf een klacht te willen indienen , geen gehoor. Nooit meer naartoe gegaan natuurlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid