facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Joure

Dental Clinics Joure

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Joure.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Joure. Onze professionele en moderne praktijk ligt aan de zuidelijke grens van Joure en is hierdoor ook zeer goed bereikbaar voor inwoners van Scharsterbrug, Ouwsterhaule, Haskerhorne en Boornzwaag. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het hele gezin onder één dak. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via onze website of bel direct voor een afspraak: 0513 – 411 711."
Adres: Edisonweg 3, 8501 XG Joure
Telefoonnummer: 0513 411 711
Stad: Joure
Route: Edisonweg 3
Postcode: 8501 XG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics medewerkers, Dental Clinics hoofdkantoor, Dental clinics vestigingen, Dental Clinics Leek, Dental Clinics Wassenaar, Dental Clinic Ede, Dental Clinics Vught, Dental Clinics Amsterdam
Recensies
Zeer slecht na 8 jaar als klant Geen steren maar tranen Je wordt niet serieus genomen daar Je mag allen op controle komen Zij hebben nooit tijd voor je altijd druk Bij deze veel meerdere uitzendkrachten Als tandartsen voor doen pas goed op je gebit..... Bij deze praatjes vullen geen gaatjes Zij doen aardig voor maar pas op Staat genoeg review op deze zijn nep Dus pas op nogmaals Zij zijn zeer slecht geloof mij maar U ontdekt het zelf wel Dit is onze ervaringen
Een goed praktijk waar je vriendelijk wordt geholpen. Ik heb goede ervaring hier. Raad Deze praktijk zeer aan.
Goede mondzorg, prettige mensen en kundige vaklui. Goed georganiseerde praktijk afspraken kloppen, geen lange wachttijden en de behandelingen zo die al nodig zijn worden prima uitgevoerd. Maar belangrijkste van alles: advisering omtrent mondzorg en gebitsverzorging is top!
Preventie behandeling was niet fijn. Na 4 dagen nog gevoelig met kauwen.
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, altijd vriendelijk.
Wat een fijn praktijk. Na lange tijd door angst niet naar de tandarts gegaan & uiteindelijk bij Mevr Stoffels terecht gekomen. Ik word keer op keer fijn geholpen en altijd opnieuw word ik op mijn gemak gesteld. Bij veel pijn word ik altijd met spoed geholpen. Ook de dames bij de front desk zijn super vriendelijk, mee levend & behulpzaam.
Fantastisch vriendelijke en deskundige tandarts. Ik had eerst nog wat vragen en die zijn duidelijk uitgelegd. Er moest een "moeilijke" tot vlakbij de zenuw van de kies gevuld worden. Zowel de verdoving als wel van de behandeling nauwelijks iets gevoeld. Fantastisch.
Voor spoed en ernstige klachten is er hier geen ruimte en begrip,mogelijk? wel geld?!
Deze tandarts weet echt wat ze doet en kan perfect een verdoving zetten. De prikken voel je niet eens. Daarnaast waren zowel tandarts Liza als tandartsassistent Rik erg vriendelijk en namen de tijd om de verschillende behandelopties door te nemen. Ben erg tevreden.
Fijne praktijk, vriendelijke mensen en stellen je erg op je gemak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid