facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Harderwijk

Dental Clinics Harderwijk

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Harderwijk.

Adres: Boerhaavelaan 104-106, 3843 AP Harderwijk
Telefoonnummer: +31341369666
Stad: Harderwijk
Route: Boerhaavelaan 104-106
Postcode: 3843 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:30
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 08:00 - 16:45
Donderdag: 08:00 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Harderwijk Tweelingstad, Tandarts de Beer Harderwijk, Spoed tandarts Harderwijk, Angst tandarts Harderwijk, Dental Clinics Ermelo, Tjiook en Kho, Dental Clinics medewerkers, Mondhygiënist Harderwijk
Recensies
Goed geholpen door Magdalena Na jaren onder narcose eindelijk een tandarts die begrijpt hoe om te gaan met angst! Geweldig!
Ik ben geholpen door tandarts Irene Koelewijn-Blotenburg. Ze heeft een plakbrug geplaatst. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ziet er erg mooi uit. Haar benadering is ook erg prettig. Ze legt al haar handelingen goed uit. Aardige tandarts! Ik ben blij dat ik overgestapt ben.
Goed en fijn personeel, praten je door een vervelende behandeling heen
Geen fijne tandarts
Prettige en goede service. Tegenwoordig is het ook mogelijk om 's avonds een afspraak in te plannen. Fijne medewerkers en zijn altijd erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid