facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Ermelo

Dental Clinics Ermelo

Info

Wij bieden tandheelkundig zorg met de nadruk op het voorkomen (preventie) van gebitsproblemen bij kinderen en volwassenen.

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Ermelo.



"Uw tandarts in ErmeloWe bieden tandheelkundige zorg in een breed pakket met nadruk op het voorkomen preventie van gebitsproblemen bij kinderen, jeugd en volwassenen. Als team hebben we een eigen visie op patiëntenbenadering. We werken nauw samen zodat er tijd en aandacht is voor u als patiënt.Waarom Dental Clinics Ermelo- Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen- Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk- Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht- Ruime openingstijden, ook ‘s avonds en op zaterdag- U wordt goed en snel geholpen"
Adres: Wilhelminalaan 22, 3851 XW Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 560 123
Stad: Ermelo
Route: Wilhelminalaan 22
Postcode: 3851 XW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Angst tandarts Ermelo, Dental Clinics Ermelo contact, Dental Clinics Harderwijk, Mondhygieniste Ermelo, Dental Clinics medewerkers, Wiekslag 10 Ermelo, Tandarts Spaans Ermelo, Tandarts Putten
Recensies
Het bezoek aan de tandartspraktijk Dental Clinics is vor mij nooit moeitevol. Niet dat ik met plezier ga, maar de ontvangst en behandelingen zijn bijzonder plezierig. Dat de mondhygiënisten per keer wisselen, is niet erg, want iedereen is altijd even aardig en gastvrij. Ook de tandarts wél altijd dezelfde is plezierig, vriendelijk en ook belangstellend. Prima praktijk, wat mij betreft. Fokke Hessels
Zeer slecht, ik kom voor een inteken gesprek , en krijg de volgende dag een rekening van 50 euro. Heb er over gebeld en zou terug gebeld worden heden nog niets gehoord. Gisteren wel weer een herinnering over de rekening, die ik niet ga betalen. Groeten Gijs Duits
Erg fijne tandarts die ook beseft dat het niet altijd prettig is om naar de tandarts te gaan. Zeer prettig in begeleiding door iedere stap aan te kondigen en regelmatig te toetsen of alles nog goed gaat. Nog steeds niet mijn favoriete tijdverdrijf maar ik zie er niet meer tegenop. Hoe ze met kinderen omgaan? De foto zegt genoeg!
Al jaren een uitmuntende tandartspraktijk nu Dental Clinics Ermelo, hoogwaardige tandzorg, goede communicatie met cliënt, prettige en meedenkende frontdesk. Kortom, place to be voor toptandzorg in al zijn facetten.
Ik hoefde nauwelijks te wachten voordat ik aan de beurt was. Ze heeft snel en vrijwel pijnloos gewerkt. Een topper!
Nu nog onder behandeling maar uiterst tevreden. Prettige en aardige ontvangst en veel geduld bij behandeling. Duidelijke voorlichting over vervolg traject.
Word altijd fijn geholpen, praktijk is schoon en netjes. Kortom, heel blij met deze praktijk!
Zoals altijd heel professioneel geholpen, op tijd en een goede vriendelijke sfeer. Onder de indruk van deze geoliede machine !
Fijne en goede praktijk. Zeer professionele en secure behandeling.
Prettige tandartsenpraktijk. Met aandacht voor de klant. Goede ervaringen waar het de behandelingen betreft. Proberen niet allerlei kostbare kunstwerken aan te prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid