facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Colmschate

Dental Clinics Colmschate

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Colmschate.



"Complete mondzorg onder één dakWelkom bij Dental Clinics Colmschate. Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk aan het Koggeschip, gelegen in het centrum van Colmschate. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. Bij ons vindt u complete mondzorg onder één dak.Naast algehele tandheelkunde bieden wij ook verschillende specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor kronen, bruggen, implantaten, protheses en facings, een wortelkanaalbehandeling of voor uw mondhygiëne. Tevens kunnen kinderen die een bezoek aan de tandarts erg spannend vinden bij ons worden behandeld."
Adres: Koggeschip 208, 7429 BG Colmschate, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570 651 660
Stad: Colmschate
Route: Koggeschip 208
Postcode: 7429 BG


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Dental 365 Deventer, Tandarts Vijfhoek Haarlem, Dental Clinics Zwolle, Tandarts Deventer, Dental Clinics medewerkers, Dental clinics vestigingen, Dental Clinics hoofdkantoor, Dental Clinics Vught
Recensies
Super goed behandeld, zoals altijd. Mijn kies was afgebroken en ik kon snel geholpen worden. Heb een kroon erop laten zetten, wat ook in een korte tijd gebeurd is. Zeer tevreden!
Prima behandeling, de ervaring komt vanzelf. Nog heel erg de focus op het gebit, de gezelligheid komt later wel. Inhoudelijk was me alleen soms niet duidelijk wat ze deed, vooral omdat ze veel heen en weer ging in de mond. Het voelde daardoor beetje onvoorspelbaar.
Voor de eerste keer bij tandarts Hoekstra en assistent Inge geweest en moet zeggen dat ik super goed geholpen ben,de assistent van tandarts Hoekstra is echt een topper goed gevoel voor humor en voelde me direct op mijn gemak
Erg fijne tandartsenpraktijk en met allemaal fijne en behulpzame medewerksters.
Esmee, mondhygiëniste, heeft mij zo goed behandeld. Bij haar had geen zenuwen, en dat zegt wat. Ze legde alles zo goed uit. Ik vind het een fijne praktijk. Ze zijn daar erg op tijd als er een tandarts uitvalt om de afspraak te verzetten. Ook heel vriendelijk.
Duidelijk vooraf wat de kosten zijn van bepaalde behandelingen. De behandeling zelf ook met geduld uitgevoerd en vooraf wordt aangegeven wat ze gaan doen.
Al vele jaren ben ik klant van tandarts den Breejen en dat zal ik zeker ook nog blijven. Uiteraard ben ik ten volle content over de service. Mvgroet, John Groeneweg.
Mooie praktijk, zeer kundige tandarts en vriendelijke assistenten. Werken met moderne apparatuur en volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet.
Gezellige, kundige, vriendelijke tandarts en assistenten. Geen straf om hiernaartoe te moeten, ook al is het een tandartspraktijk.
Zeker een aanrader! Vriendelijk personeel, kom er graag ookal is het de tandarts ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid