facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Bilthoven

Dental Clinics Bilthoven

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Bilthoven.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Bilthoven. U vindt onze kleinschalige en moderne praktijk aan de Brandenburgerweg in Bilthoven-Zuid. Hier kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons jonge, gezellige team staat dagelijks voor u klaar.Naast algemene tandheelkundige zorg kunt u ook bij ons terecht voor mondhygiëne, een implantaat en een kroon, brug of prothese. Ook kinderen en angstige patiënten zijn van harte welkom. We nemen de tijd voor u en stellen u op uw gemak. Zo maken we uw bezoek aan de praktijk zo prettig mogelijk. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is."
Adres: 2e Brandenburgerweg 1, 3721 CG Bilthoven
Telefoonnummer: 030 229 3979
Stad: Bilthoven
Route: 2e Brandenburgerweg 1
Postcode: 3721 CG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Angst tandarts Bilthoven, Tandarts Bilthoven Rembrandtlaan, Kindertandarts Bilthoven, Tandarts De Bilt, Tandarts Berg en Bosch Bilthoven, Tanden bleken Bilthoven, Dental Clinics Panningen, Dental Clinics medewerkers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XQdent XQdent 4 km Gewoon de mondzorg die je hier krijgt. Alles zit hier onder 1dak dus hoef je niet ov...
Recensies
Als het lachen je totaal vergaat....en je geen reactie krijgt op ingebrachte hiaten dan dit maar. Ik zit sinds november 2022 in de male molen naar een kunstgebit, tgv een aow-gat ea. omstandig-heden.Diak Zeist heeft een gebitsbeul en te weinig hechtingsdraag. Ook gebrek aan tijd en ontsmettingsmiddelen. meer malig contact gezocht maar gisteren ook nog een aanmaning op de mat, dat terwijl het volledige gebit al betaald werd. Wie wijst mij de weg naar een passende oplossing ?
De afgelopen jaren helaas veel nare ervaringen gehad bij deze tandartspraktijk. Voor het eerst had ik deze keer een nieuwe mondhygiëniste Esther en tandarts Jin. Wauw geweldig zeg. Voor het eerst na tandartsbezoek geen last van mijn mond. Het zijn supervriendelijke en aardige mensen. Ik hoop dat ze lang blijven hier zodat ik mijn nare ervaringen kwijtraak. Toppers. Groetjes Wendy
Geen aanrader. Tevens geen fijne ervaring. Tandarst assistente aan de telefoon alles behalve vriendelijk. Je afspraken worden constant uit het niets afgebeld. En tandarst zelf suzanne niet vriendelijk en heel asociaal. Maakt klanten belachelijk en niet professioneel.
Ik vind Susanne Verhees een erg prettige tandarts. Ze denkt met je mee, geeft je opties als je moet kiezen en legt uit welke gevolgen er zijn bij die keuzes, denkt vooruit volgend jaar heb je wel weer een foto nodig dus hou rekening met je zorgverzekering en als alles goed is, is ze ook gewoon in 5 minuten klaar.
Fijne tandartsenpraktijk. Ik word altijd snel en deskundig geholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers. Kortom… een aanrader!
Hele goede ervaring met deze tandartsenpraktijk. Goede behandeling en service en hele vriendelijke personeel. Een dikke 10!
Het is dat ik vlakbij woon. Maar afspraken maken en herinneringen sturen is een vak apart. Omdat je werkt met een automatisch systeem moet je niet meteen van je patiënten verwachten dat ze weten waarneer en hoelaat ze de afspraak hebben. En dan wil ik het nog niet eens hebben over de zeer hoge tarieven. Ik was een half uur bij de mondhygiënist, krijg paar dagen later mooie rekening op de mat of ik even rond de 200 euro wil aftikken. Dat zijn geen prijzen en zeker niet voor een student die het krap bij kas heeft
Vriendelijk personeel maar administratief een drama. Wegens verhuizing dient het dossier van ons te worden gedeeld met onze nieuwe tandarts. We hebben dit fysiek, per mail en telefonisch bij elkaar wel 6x gevraagd. Of geen reactie per mail, of een belofte dat het geregeld gaat worden. Huidige status? Onze dossiers zijn nog steeds niet doorgestuurd.
Fijne club mensen. Professioneel, goede adviezen, en altijd vriendelijk. Erg tevreden.
Ik ben altijd heel bang geweest en sinds ik bij deze praktijk kom gaat het goed als ik maar steeds dezelfde tandarts of mondhygiënist heb
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid