facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dennisart Fotografie

Dennisart Fotografie

Info

HDR fotografie en beeldbewerking. Interieur en exterieur fotografie, portretten, landschappen en workshops www.dennisartfotografie.nl

Geschiedenis

Dennis Polman fotograaf bij Dennisart Fotografie woonachtig in Leusden.

Fotografie is voor mij een passie waar ik elke dag met veel plezier aan werk.
Ik combineer fotografie met creativiteit en probeer altijd vernieuwend te zijn.

In mijn werk als kunstschilder gebruikte ik veel kleur en contrasten, hetgeen ik vandaag de dag doorvoer in mijn foto's.

Tien jaar geleden ben ik begonnen met opdrachten voor beeldbewerking van foto’s, maar na zes jaar ben ik zelf gaan fotograferen.

Door veel ervaring op te doen in het fotograferen, vakboeken te lezen en workshops en seminars te volgen, ben ik mij gaan specialiseren.
Momenteel richt ik me voornamelijk op HDR fotografie en portretfotografie (waarbij ik gebruik maak van de Strobist fotografiemethode).
HDR betekent High Dynamic Range.
Door deze techniek worden grote verschillen tussen lichte en donkere gebieden aangebracht in de foto’s. Ook bevatten de foto’s meer kleurinformatie.
Het effect is daardoor vaak een soort magisch realisme.
Het fotograferen van oude steden in combinatie met de HDR techniek krijgt hierdoor een surrealistische uitstraling. Dit is goed terug te zien in de fotografie van mijn stadsgezichten.



"Dennis Polman werkt onder het alias Dennisart Fotografie en is eerst begonnen met beeldbewerking. Daarnaast is hij in plaats van kunstschilderen, waarbij hij werkte met veel kleur en creativiteit, gaan fotograferen. De basis van het schilderen voert hij nu door in zijn foto's. Een aantal jaren geleden is hij als allround fotograaf begonnen. Zijn specialisaties zijn nu HDR-fotografie, stadsgezichten, avondfotografie, landschappen, interieur- en exterieurfotografie."
Adres:
Telefoonnummer: 0622285987
Stad: Leusden-Centrum


Recensies
Voor onze galerie in Amersfoort heeft Dennis het complete interieur in een uniek, helder en fraai beeld kunnen vastleggen. Onze website komt hierdoor nog beter naar voren. Dankzij zijn deskundigheid en pro-actieve houding zal ik Dennis zeker aanbevelen.
Dennis Polman is een vakkundige kunstenaar en fotograaf tegelijkertijd! Hij maakt van zijn foto's prachtige gestyleerde kunstwerken.... een lust voor het oog!
Dennis maakt geen foto's maar kunstwerken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid