facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dennis Verschuuren Fotografie

Dennis Verschuuren Fotografie

Info

Enthousiast, leergierig en altijd op zoek naar ontwikkeling!

Geschiedenis

Als hobby heb ik de laatste jaren mezelf aangeleerd technisch een zeer correcte foto te kunnen maken. Zowel portret, landschap, sport en macro. Zelf probeer ik mezelf continue te ontwikkelen. Vooral de compositie, locaties en belichting spelen daarbij een belangrijke rol! Wil jij mij helpen mezelf te ontwikkelen, schaf dan je nabestelling aan via Oypo! DANK!



"Fotograaf zwangerschap, newborn, kinderen en gezinnen"
Adres: Chopinstraat 16, 3281TA Numansdorp
Telefoonnummer: 0653136060
Stad: Numansdorp
Route: Chopinstraat 16
Postcode: 3281TA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boefjesschoolfoto Boefjesschoolfoto 565 meter Boefjes*foto maakt de meest pure en hippe schoolfoto's. Onze fotografen hebben heel v...
Recensies
We hebben ondertussen al een aantal shoots gedaan bij Marianne en blijven terug komen. De shoots gaan soepel en gezellig. We kregen de foto's steeds snel binnen en het resultaat is elke keer weer mooi! Marianne is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fotograaf.
Marianne is een hele fijne fotograaf! Luistert naar jou ideeën, denkt ook mee, is rustig en laat je comfortabel voelen tijdens het shooten. Foto's heb je snel binnen. Al met al is Marianne echt aan te raden!
Marianne is een hele fijne, rustige en getalenteerde fotograaf! Ondertussen meerdere malen bij haar een shoot gedaan, en er staan er zeker Nog meer in de planning! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik haar 10001% aanraad!
Marianne maakt super mooie fotos, luisterd goed naar je wensen. Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid