facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dennenlucht Breda

Dennenlucht Breda

Info

Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht in Breda.

Geschiedenis

Dennenlucht Breda

Je bent van harte welkom om bij Dennenlucht Breda een pannenkoek te komen eten. Om 09:00 uur gaat het restaurant open en kan er een vers kopje koffie met gebak besteld worden.

Je mag altijd zo bij ons binnenlopen om te kijken of er een tafeltje vrij is maar van te voren reserveren is gewenst en op drukke dagen bent U zeker van een tafel.



"Het leukste en lekkerste pannenkoeken restaurant in Breda e.o. Dennenlucht Breda is zit op de rand van het Mastbos in Breda.Kijk voor de meeste actuele openingstijden op onze website."
Adres: Heistraat 15, 4836 BE Breda
Telefoonnummer: 0762042000
ln.thculnenned@ofni
Stad: Breda
Route: Heistraat 15
Postcode: 4836 BE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:30
Zondag: 10:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: dennenlucht breda social deal, pannenkoekenhuis breda haagdijk, heistraat 15 breda, pannenkoeken breda hans en grietje, pannenkoeken breda centrum, zeven heuveltjes breda, dennenlucht breda kerst, dennenlucht reserveren
Recensies
Super gezellig pannenkoekenrestaurant, echt erg leuk ingericht en gedecoreerd. Bediening vlot en prijzen zijn netjes. Lekker gegeten, maar niet dé lekkerste pannenkoek die ik ooit heb gegeten, zeker niet voor een pannenkoekrestaurant... Toch absoluut de moeite waard na een leuke boswandeling
Waardeloos. Geen allergenen kaart, je moet steeds vragen wat eventueel glutenvrij kan. Glutenvrije pannenkoek had geen smaak en was te dik. Moet je nog toeslag voor betalen ook. Na een half uur had ik wat buikpijn, waarschijnlijk sporen van gluten ofzo. Eten kwam niet tegelijk. Ook niet voor alleen de kids. Patat was veel te vet, gelukkig wel gaar. Speelhoek stelt niks voor. 1 interactief spel wat leuk is, verder een mini glijbaan en een houten treinbaan. De muurschilderingen zijn wel mooi. Ik kom er niet meer. Speciale dieetwensen: Glutenvrij kan er niet zo veel. Er is geen allergenen kaart. Glutenvrije pannenkoek smaakte naar niks.
Matige pannekoek, en witte meloen smaakte alsof het overstuur was. Voor een Pannekoekenhuis volgens dinnercadeau bon vond ik het erg matig. En wel prijzig in vergelijking met de pannekoekenbakker. Wel hele mooie aankleding. En aardig personeel.
Gezellige en vlotte bediening en ook nog eens lekker en veel eten! Wat wil je nog meer? Een erg sfeervol restaurant, mede door de mooie thematisering, waar je zowel binnen als buiten kunt eten. Er is buiten een speeltoestel voor de kinderen. Ik zou hier zeker nog een keer gaan eten of een drankje gaan drinken na een wandeling in het Mastbos.
Gezellig restaurant. Ondanks alle kinderen, is het geen herrie en kun je gewoon nog met elkaar kletsen. Nog een suggestie om de 5e ster te verdienen; Doe het stoofvlees in een warm pannetje en de pannenkoeken op een verwarmd bord. Beide waren heel snel koud, wat ik zonde vond van het dure vlees. Heel leuk om vanuit hier te wandelen in het Mastbos
Locatie/ligging super maar erg lang moeten wachten op de bitterballen en het brood met smeersels. Over dat laatste, dat zijn geen smeersels maar dat is standaard saus uit tubes plus een bakje harde room?boter zonder enige seasoning, smaak of kruiden.Geserveerd met een lepeltje....Echt superslecht. En waar is de mosterd bij de bitterballen? Mosterd mayonaise is geen mosterd maar een slap vet aftreksel van een goede mosterd. Jammer. Echt jammer. Duur en dan nog zo'n slechte kwaliteit leveren.
Geweldig om met de kleinkinderen uit eten te gaan. Personeel zeer kindvriendelijk, helaas net menu-wissel dus iets anders gegeten dan vooraf bedacht. Mooi bordje eten dus voor herhaling vatbaar.
Al een aantal keer eerder geweest en was het echt heel goed. Helaas afgelopen periode een aantal keer enorm slechte bediening. En ik hoor het ook van meer mensen om ons heen. We rijden er graag vanuit hendrik ido ambacht naartoe.. maar hoe het daar nu gaat is het niet voor het herhaling vatbaar en de rit niet waard. 20 minuten op ons eerste drankje moeten wachten. Ruim een uur tot de lunch kwam. Dochtertje had een smulmenu incl. Ijsje en dan 2.5 uur en 2 x erom gevraagd te hebben weggegaan zonder ijsje. Na 2.5 uur stonden ook alle glazen en alle borden nog op tafel. Bij het afrekenen kreeg ik als antwoord: " vervelend". Leuk concept en buiten echt een toffe speeltuin.. helaas maakt personeel echt een verschil...en helaas is dat enorm veranderd.
Goed gegeten, snel geholpen door vriendelijke medewerkers. Reserveren is wel aan te raden. Restaurant is gericht op families met kinderen.
Voor de eerste keer bij jullie geweest, omdat jullie restaurant tussen 'de leukste pannenkoekenrestaurants' op internet staat. Helaas is het om meerdere redenen enorm tegengevallen. Op internet stond dat er binnen een leuke speelruimte is voor kinderen. Aangezien het bijna donker werd bij aankomst, hebben we de kinderen naar de speelruimte laten gaan. Voor onze kleinste van 3 was de trap te gevaarlijk om alleen op en af te gaan. Daarin is niet echt aan de veiligheid van kinderen gedacht. Op de speelzolder was weinig bijzonders te doen voor kinderen. Wat houten puzzels, stukken treinbaan en een mini glijbaantje voor kleintjes. Ik had hier wel veel meer van verwacht. Zeker omdat jullie restaurant voor kinderen heel leuk zou zijn; zo stond het op internet beschreven. De pannenkoeken vielen ook tegen qua smaak en de mijne was behoorlijk aangebrand aan de onderkant! Wel aardig personeel, maar niet voor herhaling vatbaar helaas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid