facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dennenberg Praktijk

Dennenberg Praktijk

Info

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Specialisatie op de thema's Intimiteit en Seksualiteit. Werkt met mannengroepen. Werkt met stellen.



"Natuurgeneeskundig therapeut, vitaliteitscoach, complementaire geneeskunde"
Adres: Dennenberg 4, 3956BG Leersum
Telefoonnummer: +31653811685
Stad: Leersum
Route: Dennenberg 4
Postcode: 3956BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ariadne Talentbegeleiding Ariadne Talentbegeleiding 417 meter Ik begeleid en coach (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en adolescenten. Ik heb de...
Hubert-Coaching Hubert-Coaching 688 meter
Taragh Taragh 860 meter Taragh is een instituut voor ontwikkeling en hulp bij onderwijs. Bijles, remedial te...
Recensies
Een jaar geleden heeft Lilian mijn voedingspratroon geanalyseerd. Ik wilde van de suikers af, maar zonder dat mijn tijd in de supermarkt of keuken zou toenemen door het klaarmaken van allerlei 'handwerk' gerechten. Lilian heeft dit heel praktisch ingevuld door concrete alternatieven te bieden en linkjes te sturen via de boodschappen app van de supermarkt. Daarmee was de verandering eigenlijk al tijdens het consult gerealiseerd. Nu, een jaar later, heb ik geen last meer van energieschommelingen gedurende de dag, eet ik lekker, gezond, afwisselend en sta nooit langer in de keuken dan 15 minuten. Later hebben we ook de vochtinname voor het sporten geanalyseerd. Met een simpele meetmethode werd duidelijk hoeveel vocht ik tekort kwam. Nu kan ik makkelijk een uur stevig doortrainen zonder bidon.
Heel bijzonder hoe gezond en lekker de pannenkoeken- en koekjesmixen van De Blauwe Zone zijn. Ik vind dit een enorme aanrader en ben altijd ontzettend blij met de voedingsadviezen van De Blauwe Zone!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid