facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denley Europe BV

Denley Europe BV

Info

Denley is de totaalleverancier! RELATIEGESCHENKEN/ BEDRIJFSKLEDING/ GIVE AWAYS/ KERSTPAKKETTEN

Geschiedenis

Denley is DE totaalleverancier op het gebied van promotionele textiel en geschenken. Samen met de klant komen wij tot het juiste product welke ingezet kan worden bij diverse evenementen.
Door ons team met jarenlang ervaring welke gecombineerd wordt met jonge enthousiaste talenten, kunnen wij vrijwel elke uitgewerkte wens of idee omzetten naar een concreet product.

Onze kracht is een goede kwaliteit te combineren met een snelle levertijd en scherpe prijzen. Daar wij rechtstreeks inkopen in diverse landen zoals China, Portugal, Turkije en Pakistan, kunnen wij adequaat reageren op het gebied van levertijd, aantallen, kwaliteit en prijs.

De sterke punten van Denley zijn:
• korte lijnen
• flexibiliteit
• snelle levertijden
• scherpe prijzen
• Denley verkoopt geen ‘NEE’

Bijna elk ontwerp op het gebied van textiel en promotionele artikelen is mogelijk. Wij leveren bijvoorbeeld custom made kleding al vanaf 100 stuks, geheel in eigen huisstijl inclusief logo, eigen label, en eigen PMS kleuren. Tevens kunnen wij werkkleding leveren die voldoet aan de wettelijk gecertificeerde Europese normen.

Daarnaast bent u bij Denley ook aan het juiste adres als het gaat om diverse uit voorraad leverbare textiel en promo-tionele producten. Deze kunnen ook worden voorzien van een eigen personalisering en zijn op zeer korte termijn leverbaar.

Adres: De Hoefseweg 1, 5512 CH Vessem
Telefoonnummer: 0031-497534647
Stad: Vessem
Route: De Hoefseweg 1
Postcode: 5512 CH


Recensies
Op advies van Denley voor 2 bedrijven nieuwe bedrijfskleding besteld en borduurd van CLIQUE. Kleding ging na 3 weken al pillen. Inferieure kwaliteit bevestigd door Denley en CLIQUE maar het probleem oplossen weigeren ze. Wat ze wel goed kunnen is een traject onnodig lang maken en de verantwoording bij de ander leggen ipv het bij zichzelf te zoeken. Integriteit, goed fatsoen en verantwoordelijkheid nemen kennen ze niet.
betrouwbaar bedrijf met snelle levertijden!
Goede snelle levering voor de truien voor ons hockeyteam. Zag er heel goed uit!
Betrouwbaar bedrijf, denken creatief mee over de invulling van de 'vraag'.
Een van mijn 3 favoriete plekken. De navigatie geeft de input vanuit het bos. Wees voorzichtig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid