facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denkit ramen en deuren bv.

Denkit ramen en deuren bv.

Info

Denkit ramen en deuren bv.

Geschiedenis

Denkit ramen en deuren heeft een leuk team van 10 veelal jonge werknemers. Samen met een professioneel team van leveranciers worden kwaliteits producten aangeboden voor een eerlijke prijs aan aannemers, zzpérs en particulieren.



"Wij werken momenteel alleen nog op afspraak!Bel of mail ons voor een afspraakDenkit ramen en deuren heeft een team, waarbij kennis en kunde elkaar aanvult.Wij denken met u mee, wij zijn eerlijk en wij werken netjes.Samen met de juiste leveranciers bieden wij kwaliteitsproducten aan waar wij 100% achter staan. Dit alles voor een eerlijke prijs. Aannemers, zzpers en particulieren weten ons te vinden."
Adres: Koekoeksedijk 32, 4761PJ Zevenbergen
Telefoonnummer: 0168-335638
Stad: Zevenbergen
Route: Koekoeksedijk 32
Postcode: 4761PJ



op zoek naar gerelateerd: Denkit Zonwering, Kunststof deur voorraad, Schuifpui op voorraad, Kunststof voordeur Breda, Kunststof kozijnen Breda, Gealan configurator, Kozijnen materialen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grando keukens en bad Zevenbergen Grando keukens en bad Zevenbergen 450 meter In oktober 2020 is mijn keuken door Grando geplaatst. Eerst is er door de CV leiding ...
Meubelmakerij1993 Meubelmakerij1993 504 meter Karel is een echte vakman. Doet zijn vak met passie, houdt zich aan afspraken en leve...
Damro Bouw Damro Bouw 706 meter Damro Bouw voor al uw verbouwingen, klussen op timmergebied
KitchenRestyle Keukenrenovatie Roosendaal KitchenRestyle Keukenrenovatie Roosendaal 2 km Super blij met mijn gerenoveerde keuken. Na bij verschillende bedrijven gehoord te he...
Recensies
Denk-It heeft ons complete huis gedaan, kozijnen, deuren en keralit. Super blij mee, niet alleen mooi materiaal maar ook de monteurs zijn vakmensen, super vriendelijk en niks is teveel gevraagd. Ik wil Denk-It bij iedereen aanbevelen.
We werden hartelijk ontvangen en we waren er ook snel uit. Kunststof ramen en een kunststof deur besteld. Wel een paar maanden wachten maar dat is overal. We kijken er naar uit. Inmiddels is alles naar tevredenheid geplaatst. Bedankt mannen voor het prettige contact.
Zeer blij met onze nieuwe prachtige voordeuren en schuifpui! Snel en vakkundig geplaatst door zeer vriendelijke monteurs. Prettige en correcte communicatie, snelle afhandeling. Aanrader!
Veel kwaliteit en service voor een normale prijs. Vriendelijke mensen dus we zijn met onze nieuwe kozijnen en voordeur heel tevreden
In het jaar 2020 een schuifpui en deur uitgekozen. Helaas moest de uitbouw gesloopt worden omdat we een huis met verborgen gebreken hadden gekocht. 1 jaar later terug geweest voor een nieuwe berekening van de veel grotere schuifpui. Dit was duurder dan bij belisol. Toen we aangaven dat we niet meer met hun in zee wilden gaan kregen we in eerste instantie onze aanbetaling niet terug. Heb een zeer onprettig telefoon gesprek met Dennis dekker gehad. Die vond dat hij recht had op de opdracht. Uiteindelijk hebben we een deel terug gehad maar €282.50 daar konden we naar fluiten. Ik zou afraden om bij dit bedrijf te gaan kopen!!
Zeer slechte ervaring met Denkit! Met name met dhr Dennis Dekker, zeer onbeschoft behandelt door hem. Kozijnen voor een klant besteld, verkeerde kozijnen geleverd door Denkit, maanden later pas de juiste ontvangen. Materialen niet geleverd, materialen verkeerd geleverd, materialen kapot gegaan, beschadigingen in een kozijn. Dit hebben wij allemaal zelf op moeten lossen dhr Dekker kwam ons nergens mee tegemoet, een aantal keren naar Denkit moeten rijden om niet geleverde materialen op te halen, zelf materialen om moeten ruilen die kapot gegaan zijn. Zelf beschadigingen in het kozijn moeten laten repareren. Hierdoor heel veel extra kosten gemaakt. Al deze problemen verwijst dhr Dekker naar het rijk der fabelen, wat een flauwekul vertelde hij. Mijn klant is absoluut niet tevreden met de geleverde materialen en werkwijze van Denkit. En uiteindelijk vertelde dhr Dekker dat hij ons niet meer als klant wenst. Wij mogen nooit meer kozijnen bij Denkit bestellen?? Wat een wanvertoning! Dennis Dekker heeft helemaal niets via mail uitgelegd! 1500,- extra kosten gemaakt door verkeerd geleverde materialen, materialen niet geleverd en materialen die kapot gegaan zijn. Ik heb zelf alles op moeten lossen en een aantal keren op en neer gereden naar Denkit. Dennis denkt niet mee en weigert om fouten die hun gemaakt hebben op te lossen. En nog een grote mond en onbeschoft behandeld op de koop toe. Vervolgens weigert hij ook nog om een openstaande factuur te betalen! Maar dat maakt niet uit, want binnenkort staat het incassobureau bij hem op de stoep. En als hij dan nog weigert te betalen, wordt het een rechtszaak. Slecht bedrijf! Niet mee in zee gaan!
Erg blij met het resultaat! Vanaf het eerste gesprek wordt er goed meegedacht. De uitvoering is volledig volgens planning gegaan. Monteurs zijn vakkundig en erg prettig in de omgang. Een absolute aanrader!
We hebben onze schuifpui, keukenraam en rolluik besteld bij denkit, gisteren geplaats. En we zijn er dolblij mee, vanaf het begin een fijne man bij de verkoop, een eerlijk verhaal en een duidelijke prijs. Mooie producten en gisteren een leuke, vakkundige groep van 4 mannen die kwamen plaatsen. Grote kraan en drie monteurs die alles keurig hebben gemonteerd en fantastisch hebben afgewerkt. Dus mannen bedankt voor de goede service. Toppers.
Voorlopig 5 sterren. Perfect geholpen. Maar alles moet nog ingemeten worden en aan het eind van het jaar of volgend jaar hebben we onze kunststof achterkant. Ik ben wel benieuwd.
24 juni 2 deuren geplaatst door Denkit. Super tevreden ziet er heel mooi uit, goed afgewerkt, goed materiaal. Ook hele aardige mensen die met je mee denken. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid