facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denk Honds

Denk Honds

Info

Denk Honds Nunspeet-Elspeet e.o. geeft je advies en training op maat.
Verbeter de band met uw viervoeter en leer Honds te denken.

Www.denkhonds.nl

Geschiedenis

Cursus aanbod Denk Honds Nunspeet-Elspeet e.o.

Puppy Cursus
Jonge Honden Cursus
Basis Cursus
Gevorderden cursus
Hoopers
Agility
Individuele trainingen
Workshops

Plezier en een band krijgen/behouden met je hond staat bij Hondenschool Denk Honds bovenaan!



"Wat kunt u verwachten bij Denk Honds tijdens de cursussen?-Inzicht in je hond en zijn gedrag-Beheersing aanleren-Balans en Coördinatie-Ieder traint op zijn eigen niveau-Elementaire Gehoorzaamheid aanleren-Gedrag en je hond leren lezen-Zoek - Speur oefeningen-Je hond leren nadenken, hoe doe je dat?-Spel en motivatie-Wandelen met je hond zonder dat hij trekt-Inzichten in je wandeling-Natuurlijk leiding leren geven aan je hondWij trainen op een vast veld in Elspeet van bijna 2000 m2 met faciliteiten zoals oa toiletten en opslag met materialen om honden mee kennis te laten maken.Hondenschool Denk Honds staat voor kwaliteit, diversiteit, originaliteit, positiviteit en onderscheidend vermogen."
Adres: Stakenbergweg 70, 8075RA Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0629284361
Stad: Elspeet
Route: Stakenbergweg 70
Postcode: 8075RA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 18:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Agility cursus hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Denk Honds Denk Honds 0 meter Vandaag privé les gehad. Heel leerzaam! We zijn weer goed verder geholpen met tips!
Van Asselt Grondwerken Van Asselt Grondwerken 1 km Van Asselt is aannemer van sloop-, straat- en grondwerk. Met onze moderne machines ve...
De Mailcoach De Mailcoach 2 km Prettige en vriendelijke mensen al kwam ik voor iets anders.
Carfresh autopoetsbedrijf Carfresh autopoetsbedrijf 2 km Poetsen van nieuwe en gebruikte auto's
Recensies
Een aanrader voor elke hondenbezitter.. Je leert hoe je een beter baasje wordt en de hond leert ook genoeg. Bubbelz en ik hebben heel veel geleerd op de Jonge honden training. Dank je wel Jacqueline voor je enthousiaste, heldere en prettige manier van uitleggen.
Met 2 siberische husky's de puppy cursus gevolgd bij Denk Honds, afzonderlijk van elkaar binnen een jaar tijd. Wat een kennis en ervaring en tips deelt Jacqueline met ons. Ook buiten de lessen bereidt om vragen te beantwoorden. Dankzij haar hebben we het voor elkaar gekregen om dit toch wel eigenwijze ras gehoorzaamheid bij te brengen. Ik heb genoten van je directe manier van lesgeven, want niet alleen de hond maar vooral wij leerden ervan... en ja.. t weer heb je nu eenmaal niet in de hand dus af en toe gewoon een nat pak. Bedankt ook voor het aanmeten van het Anti-trektuig voor onze reu, dat werkt super! Zeer tevreden over de lessen en het trektuig. Dank je wel, Jacqueline en team!
Groepslessen en individuele begeleiding op maat. We trainen allemaal op ons eigen niveau en de trainers schakelen daar moeiteloos tussen. Eerlijke communicatie van trainer naar eigenaar en van eigenaar naar hond. Mooie locatie, uitgebreid uitgerust met alle materialen die je kan bedenken, uitgebreid lesaanbod. Tevens lessen op locatie om socialisatie en prikkelregulatie te oefenen. Ik wil geen andere hondenschool meer. Wij hebben gebruik gemaakt van individuele begeleiding, pupcursus, jonge honden en basis gevorderden, hopelijk in de toekomst hoppers of agility. 10/10 zou ik deze school aanbevelen!
Een ervaren hondentrainster die ook liefde voor de dieren uitstraalt, duidelijk en begrijpend ,van puppy tot puberende hond is ze zeker van d,r zaak ,ga zeker straks ook met volwassenen hond weer een cursus bij haar doen ,dus luistert je hond niet of gewoon vervelend in bepaalde situaties dan hop hop naar haar toe ,een aanrader voor iedereen die iets met z'n hond wil .
Onze hond is nu ruim 2 jaar. We zijn begonnen met de puppy cursus en dat beviel hond en baas zo goed dat we door gegroeid zijn naar gevorderde agility. Iedere week is het weer een feestje om zo goed professioneel gecoacht te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid