facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denise van Duren I Fotografie & Design

Denise van Duren I Fotografie & Design

Info

Fotografie voor de mooie momenten in het leven. Gespecialiseerd in portret-, familie- stellen- en evenementen fotografie. Ook voor grafisch design.

Geschiedenis

Mijn naam is Denise van Duren. Ik ben 22 jaar en ik woon in Deurne. Als net afgestudeerde fotografe sta ik aan het begin van mijn carrière. En wat heb ik ongelooflijk veel zin om daarmee te beginnen! In combinatie met mijn hbo-studie Communicatie aan de Fontys in Tilburg run ik mijn eigen bedrijfje in fotografie & design. Dat wil zeggen dat ik niet alleen voor u klaar sta voor de mooiste foto’s, maar ook voor allerlei grafische producten zoals logo’s, visitekaartjes en trouw- en babykaarten.

Ik zorg maar al te graag voor een mooie, tastbare herinnering van een bijzonder moment. Of dit nu een fotoshoot is van de kinderen, samen met je lief of het beste feest van het jaar, door mij kun je jaren later nog genieten van die momenten.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie of een boeking neem dan snel vrijblijvend contact op.



Liefs, Denise


KVK: 63885794

Adres: Oude Graaf 8, 5754PD Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0615574967
Stad: Deurne
Route: Oude Graaf 8
Postcode: 5754PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johan Bouwmans Fotografie Johan Bouwmans Fotografie 1 km Wij hebben een gezellige shoot gehad met zijn zessen toen wij op vakantie waren in Ce...
Joyce Mansvelders Fotografie Joyce Mansvelders Fotografie 2 km Fotografie in dieren. Natuurlijke en spontane foto's maak ik graag en daar ligt mijn ...
Lidia Fotografie Lidia Fotografie 2 km Fotograaf
Martine Aarts Fotografie - Fotograaf Deurne Martine Aarts Fotografie - Fotograaf Deurne 2 km Martine is een echte aanrader! Ze is professioneel en levert super mooi werk af. Een ...
Eye-Art Fotografie Eye-Art Fotografie 2 km Erg vriendelijk, professioneel en prims prijs-kwaliteit verhouding. Aan te bevelen.
Foka Deurne Foka Deurne 2 km Fijne winkel met hele vriendelijke medewerkers. Ze hebben veel kennis en helpen je gr...
Benicia's Photography Benicia's Photography 3 km Fotografie
Shoot. Shoot. 3 km Heeft u een betaalbare maar vakkundige fotograaf/filmmaker nodig? Neem contact op!
WenD-sign WenD-sign 3 km De rode draad in mijn werk is: KISS... Keep It Super Simple! Of het nu gaat om een po...
Recensies
Wat zijn wij blij met de keuze voor Denise als onze trouwfotograaf! Na een hele fijne kennismaking bij haar thuis hebben we alvast een voorproefje gehad op de Loonse en Drunense duinen met onze loveshoot. Helemaal niet ongemakkelijk of moeilijke poses maar makkelijke aanwijzingen en lekker ongedwongen. Na het zien van deze foto's waren we alleen maar nog meer overtuigd van onze keuze voor Denise! En wat een prachtige dag hebben wij gehad in september!! Die natuurlijk fantastisch is vastgelegd door Denise. Ze blend fijn in met de groep en maakt foto's van de belangrijke maar ook juist de kleine momenten, die hilarisch kunnen zijn en zeker ook waardevol! Met een super mooi online album als herinnering aan deze fantastisch dag kunnen we alleen maar heel blij zijn dat Denise dit zo voor ons heeft vastgelegd! Tussendoor heeft ze ook nog veel tips en tricks via de mail gestuurd waardoor de planning van dé dag ook soepel verloopt. Kortom: suuuuper bedankt lieve Denise!! Liefs, Rick & Charlotte
Denise heeft onze mooie dag gefotografeerd. We waren al getrouwd voor de wet, maar we vierden de liefde later nog door corona met onze familie. We zijn heel dankbaar dat Denise onze foto's heeft gemaakt. Ze zijn super mooi geworden, en kunnen lekker nagenieten van de foto's.
Vanaf de eerste afspraak hadden wij een fijn gevoel bij Denise en de keuze voor een bruidsfotograaf was dan ook snel gemaakt. Vooraf hebben we een aantal maanden geleden nog een gezinsshoot gedaan, een aanrader en zo leerden we elkaar nog beter kennen. Denise is een professional en dat merkte wij goed aan de voorbereiding m.b.t. de bruiloft, mails met goede tips en nuttige info. Op de dag zelf was niets teveel gevraagd en was het ook hartstikke gezellig. Wij zullen Denise dan ook zeker aanbevelen naar andere toe. Mochten wij t.z.t. nog eens gebruik willen maken van één van jou shoots, komen wij zeker weer bij jou uit.
Wat een geweldige fotografe is Denise! Ze heeft onze bruiloft op de perfecte manier vastgelegd en wat zijn wij blij met onze foto’s. Een ontzettend vrolijke en lieve meid.
Denise heeft super mooie foto’s gemaakt tijdens de familieshoot die wij gepland hadden. De communicatie liep super en aanpassingen op het laatste momenten in de groep waren geen probleem.
Positief: Kwaliteit, Professioneel, zeer toegankelijk. Zeker een aanrader!! Afgelopen zomer stond onze trouwdag in Frankrijk op de planning. Door de Corona lockdown hebben we helaas allen digitaal afgesproken, dus op goed gelukt voor Denise gekozen. We zagen Denise voor het eerst op de dag voor de bruiloft en het klikte gelijk. De dag zelf was echt geweldig en Denise zorgde ervoor dat ze anoniem aanwezig was om de foto's van de mooiste dag van ons leven vast te leggen. Tijdens de fotoshoot liet ze merken dat ze een echt gevoelsmens is, wat een relaxte sfeer maakte ze ervan! En het eindresultaat is dan ook echt verbluffend! Denise, bedankt voor de geweldige samenwerking en het fantastische eindresultaat!! Het boek is geweldig geworden!
We hebben een fantastische mooie bruiloft gehad met leuke herinneringen die we vaak ophalen met de foto's. Voor de bruiloft hebben we een fijn contact gehad met Denise. Ze had veel goede ideeën en ze was gemakkelijk benaderbaar voor vragen. Ook was ze heel flexibel wat je zeker nodig hebt bij een bruiloft in het coronatijdperk. Ik ben zelf geen grote fan van op de foto gaan, maar op de bruiloft ging het heel ontspannen. Ook zijn alle belangrijke momenten van de dag goed vastgelegd. Na de bruiloft kregen we heel snel de eerste foto's. Ook hebben we veel leuke reacties gehad op de foto's en natuurlijk het mooie trouwalbum! We waren erg blij met Denise als fotograaf!!
Enthousiast, creatief en professioneel, zo zou ik mijn branding shoot met Denise typeren. Denise kwam met veel goede ideeën, originele poses en oplossingen voor het juiste licht om de mooiste foto's te maken. Ik ben super tevreden over hoe de shoot is verlopen en kan Denise bij iedereen aanbevelen!
Zo blij mee! Via Instagram kwam ik op de website van Denise terecht. Daar werd ik al direct enthousiast van. Met de eerste kennismaking was er direct een klik! We voelde ons beide zo op ons gemak bij haar. Als je niet graag voor de camera staat dan is het een cadeautje als niets geforceerd en ongemakkelijk voelt. Denise zorgt hier echt voor! En dan de foto's.... FANTASTISCH! In iedere trouwfoto zit emotie, een verhaal. Onze dag speelt zich weer compleet opnieuw af als we de foto's zien. Daar hoop je op, zo dankbaar voor! Denise hoorde er die dag helemaal bij. Aanwezig en toch ook weer niet. Iedereen heeft het nog over ''die lieve en gezellige meid''. Ik gun iedereen zo'n fotograaf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid