facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denhil Zonwering en Buitenleven

Info

Showroom op afspraak te bezoeken, op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Bel voor een afspraak 0299-413103.

Adres: Impuls 35, 1446 WC Purmerend
Telefoonnummer: 0299413103
Stad: Purmerend
Route: Impuls 35
Postcode: 1446 WC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onlineblinds Onlineblinds 2 km Perfect bedrijf snel en voordelig!
Recensies
Tijdens een showroombezoek zonder afspraak keurig geholpen, duidelijke uitleg en direct een richtprijs op basis van onze wensen meegekregen. Al snel een officiële offerte thuis ontvangen en hiermee akkoord gegaan. Afgelopen week zijn de bestelde kozijnen geplaatst, alles ziet er keurig uit en de mannen werken snel en netjes. Voor mij 5 sterren waard!
Het contact met Denhil over onze wensen voor een nieuwe voordeur, was vanaf het begin een verademing! Een prettige mix van betrokkenheid, kennis en professionaliteit kenmerkt de service. Door kritisch meedenken, de juiste vragen stellen en keuzes maken aan de hand van voorbeelden, vonden we snel de perfecte deur. Afspraken zijn vooraf zorgvuldig vastgelegd en de levertijd werd bij ieder contact korter. In januari ontvingen we de eerste offerte, in april is de voordeur naar tevredenheid geplaatst. De monteurs werken netjes, schoon en snel. We zijn erg tevreden met het eindproduct en gecharmeerd van de vriendelijkheid van dit familiebedrijf. Die vijf sterren zijn dik verdiend!
Afgelopen maand heeft Denhil ons hele huis voorzien van kunststof kozijnen, schuifpui en voordeur. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden qua uitvoering, communicatie, levering en vakmanschap. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken en zelfs meer dan dat. De medewerkers van dit bedrijf denken met je mee en kunnen vrijwel meteen aan je wensen voldoen. Ook de vakkennis en duidelijke uitleg zijn in vergelijking met andere bedrijven verrassend duidelijk en vakkundig. Wij zijn blij dat we met dit bedrijf zaken hebben kunnen doen en zoals andere al geschreven hebben; de nazorg is ook prima in orde. Een tevreden klant van Denhil Na 2 jaar weer met Denhil in zee gegaan. Dit keer voor nieuwe rolluiken en In Blindz voor de schuifpui. Na 2 jaar nog steeds de goede service ervaren van dit bedrijf. Er wordt volop met je meegedacht en de oplossingen zijn prima. Verassend was dat we opeens werden gebeld dat de monteurs tijd over hadden en of ze de ramen eerder konden plaatsen. Dat vonden wij nog een goede service en een teken van meedenken. Uiteraard is alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Al bij de eerste kennismaking hadden wij een zeer positieve indruk van Denhil. Vriendelijk en behulpzaam geholpen door mensen die hun vak verstaan. We kwamen met een vrij lastige klus, aangezien het nieuwe kozijn in ons appartement van binnenuit geplaatst diende te worden, van buitenaf was vanwege de situering niet mogelijk. Daarnaast wilden wij ook graag meteen zonwering geïnstalleerd hebben, waarbij Denhil ons ‘Inblindz’ heeft aangeraden. Dit is een zonweringssysteem tussen de glazen van het raam in, dus beschermd tegen alle weersinvloeden. Afgelopen week is ons kozijn mét de Inblindz naar volle tevredenheid geplaatst, wederom door vakmensen. We zijn uiterst tevreden over Denhil, ook de ‘nazorg’ na de plaatsing en de service zijn dik in orde. Wij zouden iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteitskozijnen en dito zonwering levert, Denhil aanraden.
Wij zijn zeer tevreden over Denhil! We waren op zoek naar een zonwering voor onze achtertuin en hebben na hun deskundig advies gekozen voor een prachtige pergola. Deze werd in 1 dag geplaatst door vakkundige monteurs. Fijn bedrijf, super vriendelijk personeel en steeds snel bereikbaar voor aanvullende vragen en informatie. Aanrader!
Tijdens het kennismaking gesprek bleek de deskundigheid van het bedrijf. Men was niet wat de verkoop betreft opdringerig. Alle opties werden besproken zonder een tijdsdruk. De montage van de kunstof kozijnen verliep vlekkeloos. Fantastische monteurs die niet te beroerd waren om ook kleine taken uit te voeren, wat niet op de plaatsing betrekking had. Alles werd keurig opgeruimd na de klus. Bij buren van ons werd door een ander bedrijf kunstof kozijnen geplaatst en het verschil is zichtbaar. Wij zijn erg blij met de keuze van dit fijne familiebedrijf en raden dat aan een ieder aan.
Goed en deskundig geadviseerd. Levering van de InBlindz ruiten zoals afgesproken binnen 6-8 weken. De ruiten zijn snel en vakkundig geplaatst. Het ziet er TOP uit. Denhil is een aanrader.
Toen de keuze gemaakt was de kozijnen te vervangen kwam ik direct bij Denhil uit, deze hadden enkele jaren terug het huis van mijn ouders gedaan en de service was toen ook uitmuntend. Vanaf het begin wordt je goed geholpen en gedurende de het proces helpen ze je met het maken van lastige keuzes, met de ervaring die ze hebben. Aan het einde van de rit heeft dit me ook niet teleurgesteld, zelfs kleine details denken ze aan waar je zelf niet bij stilstaat. Het was een grote stap, maar heel erg blij dus met het eindresultaat en de keuzes die ik met hulp van Denhil heb gemaakt.
Ik heb bijna 3 jaar geleden voor mijn gehele bovenverdieping raamsystemen laten plaatsen door Denhil. Staat prachtig en voldoet aan alle eisen. Helaas hadden de magneetstrips van het systeem in de badkamer losgelaten, wellicht door warmte en vocht. Na een mailtje kwam Marcel direct om nieuwe strips te bevestigen en hangt het systeem weer stevig. Geen kosten, gewoon service van dit mooie bedrijf! Dank, ik ben blij!
We zijn zeer tevreden over de adviezen en de uitvoering van onze kozijnen renovatie. We werden vriendelijk, professioneel te woord gestaan en men had alle tijd voor ons. Ook een extra bezoek aan huis na het inmeten was geen enkel probleem. Bij de plaatsing ging alles volgens plan en planning. De kozijnen zijn prachtig en professioneel geplaatst. Hoewel het een flinke klus van vier dagen was is de overlast heel beperkt gebleven doordat er netjes en in overleg gewerkt werd. Erg tevreden en je merkt inderdaad echt dat dit een geolied familiebedrijf is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid