facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denheuvel

Adres: Heuvel 2, 5731AM Mierlo
Telefoonnummer: 0492661258
Stad: Mierlo
Route: Heuvel 2
Postcode: 5731AM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 14:30
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Menukaart Den Heuvel Mierlo, Thuis Mierlo, Restaurant de Heuvel, Heuvel 2 Mierlo, De Cuijt, Mierlo, Huukske Mierlo, Brunch Mierlo, Wereldrestaurant Mierlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldrestaurant Mierlo Wereldrestaurant Mierlo 1000 meter Heerlijk gegeten. De combinaties zijn eindeloos. Voorafje was ossenhaas met oesterssa...
Recensies
Was een heerlijke plek om van een gerecht te genieten . Het duo vleesgerecht was overheerlijk . Zeker een aanrader en de gewone biefstuk ook net zo lekker en bovendien een groot aantal speciale biersoorten .
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel echt een aanrader en betaalbaar
Prijs kwaliteit is het prima. Verwacht geen hoogstandjes, erg beperkte keuze op de kaart. Wel leuke 3 gangen of verrassings menu deals. Eigenaar vergat regelmatig wat er nou precies besteld was, en moest even terug. Bediening keurig netjes aardig en attent. Divers aanbod aan bier, en ze zijn niet flauw met de wijn inschenken. Al met al is het oké, leuk voor een keertje.
Heerlijk gegeten. Kwaliteit en prijs zijn uitstekend. Zeker een aanrader.
Heerlijk eten en uitermate kindvriendelijk! Leuke speelhoek en mooie verschoonruimte. Vriendelijke bediening. Aanpassingen zijn geen probleem. Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker nog eens langs.
Gezellig restaurant waar je lekker rustig kunt eten met een fijn terrasEten: 4/5
Heerlijk gegeten met onze kinderen en kleinkind,super vriendelijke bediening, hier wordt je in de watten gelegd.. Super mooi interieur voortaan,zou zeggen ga eens lekker uit eten bij dit familie restaurant..
Prijs, kwaliteit prima. Tijdens je vakantie, voor gelegenheden of zomaar omdat het kan. Lunch, diner, drankje. Zowel op terras als binnen. Even openingstijden raadplegen. Vegetarische menuopties: Enkele aanwezig. Parkeren: Kan, parkeerplaats aanwezig.
Voortreffelijk drie gangen avondmenu voor slechts € 20.
Top ervaring. Supervriendelijke service lekker eten en een leuke/lekkere keuze in eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid