facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Hertog Uitgeverij

Den Hertog Uitgeverij

Info

Het uitgeven van boeken op het gebied van theologie, jeugdboeken en romans.

Adres: Elzenkade 6, 3992 AC Houten
Telefoonnummer: (030) 634 66 87
Stad: Houten
Route: Elzenkade 6
Postcode: 3992 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Den Hertog kinderboeken, Den Hertog Houten opruiming, Den Hertog tweedehands boeken, Den Hertog boeken aanbiedingen, Den Hertog theologie, Den Hertog vacatures, Den Hertog inloggen, Den hertog vaderdag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prelum Prelum 2 km Na afmelding blijf ik tijdschriften ontvangen. Hier over mailen en tussentijds blijft...
BSL Psychologie BSL Psychologie 3 km Actueel en bijblijven op het gebied van psychologie en psychiatrie #professional. Bo...
Bohn Stafleu van Loghum Bohn Stafleu van Loghum 3 km Dank voor de goede service!
Recensies
Heerlijke gespecialiseerde winkel in Houten waar je uren doorheen kunt snuffelen en van alles en nog wat vind wat je graag kopen wil. Ook de webwinkel is ideaal. Snelle levering, goede service, breed aanbod van Bijbels, boeken, tweedehands boeken, muziek, heel mooie christelijke kaarten met prachtige afbeeldingen en teksten en nog veel meer handige dingen die je in de "gewone" winkel niet snel of helemaal niet vinden gaat. Den Hertog is al jaren mijn persoonlijke hofleverancier en dat blijft wat mij betreft in de toekomst Deo Volente ook gewoon zo. Absolute aanrader voor elke christen!
Zowel de boekwinkel als het antiquariaat zien er zeer verzorgd uit. Zeer uitgebreide sortering christelijke boeken. Veel prachtige boeken in de aanbieding. In het antiquariaat ben ik klantvriendelijk geholpen. Kreeg koffie aangeboden. Ook boeken online of telefonisch bestellen is eenvoudig en klantvriendelijk. Bestellingen worden vlot afgehandeld.
Goede collectie christelijke boeken. Altijd afgeprijsde boeken en een groot antiquariaat.
Wat een prachtige boekhandel! We waren hier voor het eerst en wat mag je dan verwachten op een industrieterrein…. +! Enorm assortiment, vriendelijk en kundig personeel. Kortom: we gaan vaker een stukje omrijden.
Prachtige boekhandel met een zeer ruim assortiment ook Engelstalig en een van de beste theologische antiquariaten.
Bestelling, is volgens hun verzonden. PostNL zegt, pakket niet ontvangen. Je mailt erover, nooit geen reactie op gehad. Ik bestel er nooit meer iets. Pakket namelijk nooit gehad!
Uitgeverij Den Hertog is een uitgever van reformatorische boeken. De boekhandel richt zich eveneens op reformatorische klanten, maar verkoopt ook andere christelijke literatuur en muziek.
Bijzonder mooie boekhandel, uitgeverij vriendelijke antiquariaat met vriendelijk en deskundig personeel. Enorm assortiment, ook pedagogisch speelgoed.
Mooie boekwinkel met ontzettend veel keuze. Vriendelijk personeel die altijd klaar staan om een handje te helpen. Ook zijn er allerlei andere dingen aanwezig, zoals kaarten, woondecoratie en cd's. Voor boekliefhebbers is deze winkel zeker een aanrader.
Een zeer nette boekhandel doen wat ze beloven. Werd netjes op de hoogte gehouden van het bestelde, product goed verpakt en schappelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid