facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Heilige Cornelius

Adres: Zwartbroekplein 6 , Roermond 6041 LN, NL
Telefoonnummer: 0475 333 362
Stad: Roermond
Route: Zwartbroekplein 6
Postcode: 6041 LN


Openingstijden

Woensdag: 19:00-02:00
Donderdag: 19:00-02:00
Vrijdag: 16:00-03:00
Zaterdag: 16:00-03:00
Zondag: 16:00-02:00


op zoek naar gerelateerd: Heilige Cornelius te koop, Dn heilige cornelius, Cornelius betekenis, Roermond poppodium, Azijnfabriek Roermond, Bierproeverij Roermond, Live muziek Roermond, Biercafé Roermond
Recensies
Goed assortiment aan bier, maar verwacht geen gastvrijheid voor mensen die ze “niet kennen”. Xenofobie viert hier nog hoogtij.
Erg leuke cafe. Een bezoekje zeker waard als je van speciaal bier houd. Ik vond 45 euro voor 5 bieren wel wat aan de dure kant.
Geweldig bruin café; top kastelein, heel veel speciaal biertjes op zowel tap als fles, goeie live muziek en altijd een gezellige sfeer!
Gezellig authentiek bruin café met een vrolijke barman. Erg mooi en gevarieerd aanbod van speciaalbieren
Gezellig cafe met een goede selectie speciale bieren en leuke optredens van bandjes!!
Sympathiek cafe, huiskamer idee, goed gevuld bier-assortiment met regelmatig verrassend goede bands! Aanrader!
Vanwege alle goede reviews en omdat ik een echte bierliefhebber ben heb ik dit speciaalbiercafé opgezocht samen met mijn vrouw die uit Roermond komt. Helaas... Onvriendelijke barman, wil geen advies geven over zijn assortiment, begon zelfs te schreeuwen. Geen idee wat er mankeerde. Weg gegaan omdat een gesprek of bestelling niet mogelijk was.
Gezellig café met een aardige gastheer die ons voorzag van een fijne uitleg over alle biersoorten. Hier gaan wij vaker komen.
Gezellig,leuke muziek en life bands..
Ja hallo, als er ergens een plaats is waar je je best moet doen een bier te verzinnen dat ze NIET hebben, is het hier! Een zeer uitgebreide verzameling aan bieren. Regelmatig treden bandjes op. Gezellige sfeer. Wel een erf smal en compact cafe, maar dat laat de pret niet drukken. Met live-optredens kan het wel eens onhandig zijn om van achter uit het cafe, helemaal naar voor te moeten lopen voor de toiletten, ingang naast het podium. Verder moet de aandacht vooral uitgaan naar waar dit biercafé voor staat. Precies! Proost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid