facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Driesch Loop

Den Driesch Loop

Info

3 september 2017 -- Den Driesch Loop Valkenburg!
Info/Inschrijven: www.dendrieschloop.nl

Geschiedenis

Dit evenement wordt georganiseerd door Stg. Duursport Valkenburg a/d Geul. Het parcours wordt uitgezet in de natuurgebieden 'de Biebosch','St. Jansbosch' en 'het Gerendal'. In natuurgebieden waar nog geen hardloopwedstrijden hebben plaats gevonden, maar hier uitermate geschikt voor zijn.

De Den Driesch Loop wordt op 3 september 2017 voor de 6e keer georganiseerd. De start vindt plaats op het Theo Dorrenplein in Valkenburg aan de Geul.

Adres: Theo Dorrenplein, 6301 Valkenburg, Limburg, Netherlands
Stad: Valkenburg
Route: Theo Dorrenplein
Postcode: 6301


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eroica Limburg Eroica Limburg 318 meter June 29 - July 1 2018, the third edition of Eroica Limburg. The cross border cycling ...
Cavemanrun Cavemanrun 377 meter Nog steeds geen geld terug en 0,0 informatie. Wat slecht!
Voetbalvereniging Walram Voetbalvereniging Walram 620 meter Vandaag zijn wij als tegenpartij te gast geweest dit hebben wij als zeer prettig erva...
2018 UCI Cyclo-Cross World Championships Valkenburg - Limburg 2018 UCI Cyclo-Cross World Championships Val... 1 km 2018 UCI Cyclo-Cross World Championships Valkenburg - Limburg
Amstel Gold Race Après Fiets Feest Amstel Gold Race Après Fiets Feest 2 km Na het succes van eerdere jaren is er dit jaar weer een groot Après Fiets Feest bij d...
Moonen Movies Moonen Movies 7 km Videoverslagen van voetbalwedstrijden.
Recensies
dit was altijd een perfecte camping en camperplaats. niet goedkoop, maar een top locatie. helaas verkocht aan oostappen, Peter Gillis die zijn bende niet voor elkaar heeft! zonde!! ik hoop dat hij nooit de vergunningen krijgt en moet verkopen.
Leuke en rustige camping. Veelal wat oudere mensen. En zo is er dan ook weinig voor gezinnen met jonge kinderen. Ligt centraal in Valkenburg en een goede uitvalsbasis voor tripjes buiten Valkenburg. Sanitair is er netjes en de prijzen zijn er betaalbaar voor NL begrippen we hebben hier een goeie week gehad. Plaatsen zijn ruim opgezet, vriendelijk personeel. Kortom voor een weekje rust in het midden van Valkenburg zeker de moeite waard. Is inmiddels verkocht aan die vetklep van een Gillis volgestouwd net huur caravans. Wat een zonde!
Eerst wegens overname gesloten tm april 2022. Toen toch weer open per 25 november o dat ze geen vergunning hadden voor chalets te plaatsen maar nu toch weer dicht. .De site is weer operationeel en reserveren was even mogelijk maar nu weer niet. Hopelijk ko.en er geen chalets maar blijft het zoals het was want prachtig gelegen op heuvel vlak onder de Wilhelminatoren. Kom hier vaker meestal op de standaard camperplaats die niet heel breed zijn maar mij prima bevallen. Je kunt je luifel nog uitzetten . Douchen en WiFi zat bij de prijs in, dat is mooi. Voor stroom betaalde je naar verbruik. Ook een servicestation was aanwezig waar je alleen voor vers water betaald. Vriendelijk personeel toendertijd en leuk winkeltje. Verder op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Maar ook uitgangspunt van prachtige wandelingen in de natuur. Kortom het was een echte aanrader maar of dit zo blijft?.
Prima plaats om voor één of meerdere dagen Valkenburg te bezoeken. Wij waren er zelf begin maart 2022. Het weer was fantastisch, dat is zo'n plekje al snel goed. Keurig sanitair vriendelijke mensen bij de receptie en je bent lopend in een paar minuten in het centrum van Valkenbrug.
We stonden op een goede plaats H1 maar... op woensdagavond werden de containers van de hele camping voor onze neus geplaatst. We zaten buiten maar konden door de echte vieze stank niet buiten blijven zitten. De receptie was gesloten anders hadden we zeker om een andere plaats gevraagd. Er was namelijk plaats genoeg. De volgende dag hebben we dit bij vertrek gemeld. Maar jammer genoeg werd er nauwelijks op gereageerd. Heeeel jammer! De camping is heerlijk maar ga niet op plaats H1 staan.
Een leuke plek vlakbij het centrum van Valkenburg. Veel te duur voor wat ze te bieden hebben. 5 euro per dag per hond Alsof een hond zoveel verstoord.. Laatste keer voor ons. We hebben genoten van een wandeling in de omstreken en van Valkenburg hoewel t voor ons echt te druk, te toeristisch is. Al je er van houd..
Prachtige plek maar wel erg duur voor wat je er voor krijgt. Ligging is prachtig maar als je slecht ter been bent zou ik voor een andere camping kiezen. Een paar lampjes van het toiletgebouw langs het pad zou zeer welkom zijn want je ziet in het donker echt helemaal niets.
Een hele fijne camperplaats. Net sanitair, broodjesservice. Dicht bij het centrum, ongeveer 500 mtr lopen. Zo jammer dat er nu allemaal chalets opgezet worden. Zou fijn zijn dat er een aantal camperplaatsen overbleven.
Deze camping bezocht na het hoog seizoen, wat heet : in Zuid Limburg is altijd wel iets te doen ! Whatever. Prima camping voor campers. Luxe plekken , standaard plekken met etages. Prachtig uitzicht! Alles klopt, sanitair is schoon. Op loop afstand naar het centrum . Mijn mening : “ prima stekkie ! “
Mooie plek. Bovenop de Fluweelen grot. Wel duur. Vooral door de reserveringskosten van 9 euro waarvoor betaal je die? Plus stroomkosten, reken op 3 euro per dag. Dan kom je voor 1 dag op zo'n 35 euro. Sanitair is gedateerd, toiletpapier op, verlichting in toiletgebouw wordt te vroeg uitgeschakeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid