facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Breejen interieur

Den Breejen interieur

Info

Den Breejen Interieur is een sfeervolle en verrassend grote winkel met alles op gebied van wonen en ook van eigentijdse woonaccessoires en babykleding.

Geschiedenis

Den Breejen Interieurs is een sfeervolle en verrassend grote winkel in het centrum van Boven-Hardinxveld. In onze winkel vindt u een grote collectie van bekende merken op gebied van woningstoffering, maar ook een ruime collectie van eigentijdse accessoires en andere cadeau-ideeën.
Een goed advies is goud waard! Graag gaan we samen met u op zoek naar uw woonwensen en uw persoonlijke woonstijl. Of u nu woont in een karakteristieke jaren ’30 woning of juist in een eigentijdse moderne woning, bij ons vind u altijd de stijl die u zoekt!



"We zijn gespecialiseerd in alles wat met ‘beter wonen’ te maken heeft: alle soorten vloerbedekking, veelzijdige raambekleding, binnen- en buitenzonwering, behang, woonaccessoires en exclusieve meubels. Behalve de interieurwinkel zijn we trots op onze baby-shop met een uitgebreide collectie babybovenkleding en de andere babykadootjes."
Adres: De Buurt 60, 3372 DD Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184612658
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: De Buurt 60
Postcode: 3372 DD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Maarten Den Breejen Hardinxveld, Annelies den Breejen, Hans Den Breejen Interieur, Gino den Breejen, Renee den Breejen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurt 66 Buurt 66 27 meter Vertaald door Google Fijne winkel Origineel Fyne winkel
Romijn Wonen Romijn Wonen 155 meter Wij hebben besloten onze activiteiten, ivm leeftijd en opvolging, te stoppen.
Hak Afbouw Hak Afbouw 1 km
In Holland Staat Een Huis In Holland Staat Een Huis 2 km Interieuradvies & Styling
Manhattan Style BV Manhattan Style BV 2 km Bijzonder mooie winkel in Hardinxveld. Kwamen hier vaak in de feestdagen doch is zeke...
Bakker Meesterschilders Bakker Meesterschilders 4 km Er kwam iemand bij ons thuis kijken en heeft ons zeer goed geadviseerd over kleurtint...
Recensies
Mooie winkel met vooral goede kwaliteit producten. Al weer bijna 6 jaar geleden al mijn raambekleding daar gekocht en laten monteren. Top! Kraamcadeautjes ook ideaal. Wordt leuk ingepakt.
Lijkt klantvriendelijk, maar is dat niet. Eerste prijsindicatie in de winkel verdubbelt spontaan net voor order. Pas op met de adviezen hier.
We zijn keurig geholpen. Hier bleek hij uit in kennis van producten en een fijne ongezoute mening.
Zeer klantvriendelijk staan je goed te woord. Geven uitgebreid advies wat er allemaal mogelijk is.
Vriendelijke service en leuke spullen
Goede correcte service!
Vertaald door Google Goede service en prijsstelling Origineel Good service and pricing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid