facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Bleker Hout

Den Bleker Hout

Info

dB Hout BV / V.d. Poll Tuinmaterialen is een gevestigde naam als leverancier van hout, bouwmaterialen en bestrating voor aannemer, hovenier en particulier.

Geschiedenis

dB Hout BV uit Nieuwkoop is al jaren een gevestigde naam als leverancier van hout en bouwmaterialen voor de aannemer, hovenier en particulier. Wij leveren professionele producten voor binnenbouw, terras en tuin. Zoals: tuinhout, veranda’s, carports, blokhutten, tuinmeubelen, speelhuisjes, verlichting, plaatmateriaal, beschoeiingen, steigers en meer.

dB Hout is er ook voor maatwerk, montage en aanleg van grote of kleine projecten.

Per 1 maart 2014 is Van de Poll Tuinmaterialen onderdeel van dB Hout BV. V.d. Poll is een gerenommeerd bedrijf uit Bodegraven gespecialiseerd in sierbestrating, natuursteen, betonwaren, tuinhout en meer. Door de perfecte combinatie van kwaliteitsproducten en persoonlijke aandacht - van vakbekwame tuinadviseurs - zijn wij in staat voor u een tuin te creëren die aan elk budget en specifieke wens kan voldoen. Door de grootschalige inkoop, grote voorraden en eigen transport, is snelle levering mogelijk.



"db-hout"
Adres: Bernhardlaan 54, 2421CE Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31172574810
Stad: Nieuwkoop
Route: Bernhardlaan 54
Postcode: 2421CE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Den Bleker Vuurwerk, Hans Den Bleker, De Bleker Ter Aar, Tuintegels kopen Bodegraven, Houthandel Bodegraven, Den Bleker tuintegels, Hout Ter Aar, Hout Roelofarendsveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MLHoutservice Nieuwkoop MLHoutservice Nieuwkoop 166 meter SLOOP OF STEIGERHOUT NODIG? KOM NAAR ML HOUT. WIJ HEBBEN DIVERSE MATEN PLANKEN. EN ZI...
Recensies
Helaas deze keer niet zo positief. Miscomunicatie, levering ondanks bericht blijkt er niet te zijn, daarna levering van materialen die anders zijn dan besteld. Foutieve voorlichting. Wat het meeste stoort is niet oplossingsgericht meedenken maar excuses aanbieden, wat netjes is maar geen compensatie of alternatieven aanbieden. Jammer! Werk aan de winkel
Op marktplaats een advertentie van dit bedrijf gezien voor een partytent. Ten eerste waren 11 van de 12 foto's al van een veel andere en betere kwaliteit tent, en toen thuis bleek dat het product ondeugdelijk was en ik wilde retourneren zei Matthieu dat het niet kon 'omdat het een marktplaats verkoop is'. Waardeloze service, niet klantgericht, geen redelijke behandeling.
Heb een overkapping gekocht en met uitleg over de montage zelf geplaatst. Matthieu is me hier erg hulpzaam bij geweest. Bedankt daarvoor. Betrouwbare zaak!
Vandaag bij db hout in Nieuwkoop geweest. Opnieuw super vriendelijk geholpen en mijn gekochte spullen konden zelfs vanmiddag al thuis bezorgd worden. Kwaliteit met een hele grote K.
Zeer tevreden. Perfect team met oog voor details. Hartelijk dank!
Nog nooit zo'n achterlijk bedrijf meegemaakt. Mag ik iedereen adviseren hier nooit heen te gaan. Vooral als je iets nodig hebt, wat zijzelf niet verkopen!
Even een plank of schroeven halen Of een compleet nieuwe blokhut ? Ik wist het zeker .. Perfect maat werk Wouw dat ik zo handig was
Niks is te moeilijk of te geel werk voor ze en staan altijd voor je klaar
Vertaald door Google Goede plek met aardige mensen. Maar collectie is een beetje klein. Origineel Good place with nice people. But collection is a bit small.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid