facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Den Besten Kerst & Relatiegeschenken

Info

Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken is hét adres voor verrassend unieke kerstpakketten en relatiegeschenken. Met ons enthousiasme ontzorgen we je graag!

Geschiedenis

Bij Den Besten Kerst- en Relatiegeschenken kun je terecht voor allerlei promotionele artikelen en kerstpakketten. We hebben een ruim aanbod in relatiegeschenken in de categorieën kantoorartikelen, outdoor & vrije tijd, home & living, giveaways, premiums en kleding.

Kies bijvoorbeeld voor een bedrukt kledingstuk of ga voor een originele, custom made powerbank. Blijf buiten werktijd in beeld met een geschenk uit de categorie outdoor & vrije tijd of home & living.

Denk ook eens aan een Kroon op uw Werk voucher als kerstgeschenk. Medewerkers kunnen dan zelf een cadeau uitkiezen d.m.v. een puntensysteem.

Bekijk ons aanbod nu online!

Adres: Kubus 50, 3364 DG Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184611628
Stad: Sliedrecht
Route: Kubus 50
Postcode: 3364 DG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Surprise kerstpakket, Goedkope relatiegeschenken kerst, Kerstpakket relatiegeschenk, Relatiegeschenken pakket, Relatiegeschenk kerst, Den besten shop, Apart kerstpakket, Hippe kerstpakketten
Recensies
Mooie showroom met een prachtige kerstgeschenken afdeling. Heel fijn geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid