facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Demco Motorenrevisie Winkel

Demco Motorenrevisie Winkel

Info

Wij reviseren auto-, scheeps en industriemotoren.
Daarnaast leveren wij onderdelen en motoren (zowel nieuw als gebruikt).

Geschiedenis

Wij zijn een klein bedrijf die reeds een goede naam heeft gevestigd binnen de motorenrevisiebranche.

We zijn met name gespecialiseerd in het reviseren van scheepsmotoren, industriele motoren en automotoren.

Dankzij ons betrouwbaar en zeer ervaren team kunnen wij motoren van 1 PK tot 10.000 PK en zelfs meer reviseren. Ook behoort het werken op lokatie tot een van onze specialiteiten.

In onze werkplaats, waar wij alle benodigde apparatuur hebben staan, kunnen wij alle voorkomende machinale bewerkingen uitvoeren zoals cilinderkoppen vlakken, motorblokken honen, kleppen slijpen, brandstofpompen reviseren etcetera.

Naast onze motorenrevisieservice kunnen wij veel motoronderdelen uit voorraad leveren. Hebben wij een onderdeel niet op voorraad liggen dan kunnen wij dit de volgende dag voor u in huis hebben. Ook voor alle scheepsvaartbenodigdheden kunt u bij ons terecht.

Naast onze voorraad motoronderdelen bezitten wij ook een ruim assortiment gebruikte motoren. Wilt u liever een nieuwe motor? Geen probleem, ook deze kunnen wij leveren.




"Bij Demco kunt u terecht voor reparaties en revisie van industrie, scheepvaart, landbouw en vervoer motoren. Onderdelen zijn snel te leveren."
Adres: Winkelerzand 74, 1731 LZ Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0224-543300
Stad: Winkel
Route: Winkelerzand 74
Postcode: 1731 LZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Early Bird Services Early Bird Services 119 meter Klusser, chauffeur, verhuizer. Het extra paar handen wat nodig is om de klus te klare...
SennekerProductions SennekerProductions 963 meter SennekerProductions
Relax4all Relax4all 1 km DE massagepraktijk in Winkel en omstreken voor massage.Vakkundigheid en ervaring met ...
Recensies
Ik heb bij DEMCO een benzinemotor voor een speedboot laten reviseren. Ten eerste duurde dit een paar maanden. Bij de eerste proefvaart lekte het blok koelwater. Bij checken bleek dat de kopbouten niet strak genoeg stonden aangedraaid. Bij tweede proefvaart liep het hele blok vast! Maar volgens DEMCO was er geen montagefout dus lag dit niet aan hun revisie en moest ik weer betalen om het blok weer in orde te krijgen. Verwacht dus geen garantie!
Prima service en advies waar je wat mee kunt! Benodigde onderdelen zijn op zeer korte termijn, meestal een dag, beschikbaar. Zeker een aanrader!
Het contact begon prima voor een aantal onderdelen voor een oud dieseltje Lister. Prijsopgave gehad, redelijke prijs. Echter na bestellen bleef het stil. Geen reactie meer op e-mail en telefoon. Helaas genoodzaakt om verder te kijken en de order geannuleerd.
Een plezierig bedrijf niks is teveel als je vragen hebt. En een eerlijk advies .puper Ronald
Mooi bedrijf, al jaren zeer tevreden over de service, vakmanschap en prijs. Altijd vriendelijk
Regelmatig klusjes ook de moeilijkere alle keren perfect uitgevoerd snel en vakkundig en dat tegen zeer redelijke prijzen
Vertaald door Google ik was er vandaag om een ​​injector van SaMoFa te repareren, geweldige plek, super goede service en een geweldige prijs. ik adviseer in honderd procent. Origineel i was there today to fix an injectors from SaMoFa, great place, super nice service, and a great price. i recomend in hundred procent.
Vertaald door Google uitstekende service, MAAR vooral ervaren in bijna alles wat te maken heeft met scheepsdiesels alsook diesels op het land industriële generatoren / pompen en meer !... zeker een gewaardeerde plaats in uw adresboek !!! Origineel excellent service, BUT above all experienced in most any and everything having to do with ship's diesels as well as landbased diesels industrial generators / pumps and more !...definitely a valued place in your address book !!!
Vertaald door Google Dienst Origineel Sevice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid