facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delta Storage

Delta Storage

Info

Ruimteverhuur in de breedste zin van het woord.

Geschiedenis

Aan de rand van de het industrieterrein van Oude-Tonge staat een nieuw zusje van Delta Rent, DELTASTORAGE.
Zoals u wellicht weet is Deltarent inmiddels een gevestigde naam in de verhuurbranche.
“Verhuur in de breedste zin des woords” moet u zo langzamerhand wel bekend voor komen.
Aan deze slogan is inmiddels weer een nieuwe invulling gegeven door ondernemer Jan de Graaff .
Naast een breed assortiment aan materieel op gebied van stroom, lucht, licht, transport en warmte kan nu voortaan ook OPSLAGRUIMTE gehuurd worden.
Particulier en bedrijf in en om Oude-Tonge hebben nu de mogelijkheid hun waardevolle bezittingen voor korte of lange termijn op te slaan bij DELTASTORAGE aan Boezemweg 13.
Dit multifunctionele pand herbergt grotere en kleinere opslagruimtes alsmede 6 kantoorruimtes voor tijdelijke behuizing.
Schoon, droog en veilig, 24/7 toegankelijk, uw eigendom onder handbereik.



"Aan de rand van de het industrieterrein van Oude-Tonge staat Delta Storage.Delta Storage is de oplossing voor uw ruimte probleem.Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant bieden wij opslagmogelijkheden.Heeft u tijdelijk ruimte nodig om seizoensartikelen op te slaan als ski's, kerstspullen of winterbanden, of gaat ubinnenkort verhuizen en heeft u tijdelijk ruimte nodig om uw meubels en andere huisraad op te slaan, dan bentu bij ons aan het juiste adres.Wij bieden een opslagruimte die schoon en droog is en 7 dagen per week toegankelijk is.Naast de verhuur van opslagboxen, biedt Delta Storage ook kantoorruimte en diverse garages aan.De kantoorruimte is op de 1e en 2e verdieping, en geeft een prachtig uitzicht over de stations"
Adres: Boezemweg 13, 3255 mc Oude-Tonge
Telefoonnummer: 06-22352651
Stad: Oude-Tonge
Route: Boezemweg 13
Postcode: 3255 mc



op zoek naar gerelateerd: Garagebox huren den Bommel, Garagebox huren Oude Tonge, Garagebox kopen Oude-Tonge, Garagebox huren Sommelsdijk, Garagebox Ooltgensplaat, Goereebox Oude-Tonge, Opslag Oude Tonge, Boezemweg 13 Oude-Tonge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumpzz Bruinisse Jumpzz Bruinisse 402 meter Geen ut aan veels te duur
Recensies
Na onze van afgelopen juni 2021 naar een kleinere woning hebben wij een box gehuurd; 21 m2 schoon, droog en warm; ziet er allemaal keurig uit. Alles goed geregeld; hebben de spullen droog in en uit kunnen laden in de ruime hal beneden; gewoon met de auto naar binnen. Top! Wij zijn enorm geholpen met de huur van de box; die is nu leeg!
Ik had een plek nodig om wat spullen op te bergen. Ik werd snel geholpen en erg vriendelijk. De opslagruimte zijn bereikbaar via trap en goederenlift en dat 24/7. De prijsen zijn niet duur en de spullen staan warm en droog. Echt een aanrader, hartelijk dank.
Super opslag voor een hele schappelijke prijs. Goed te bereiken en 24/7 toegankelijk. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Een aanrader voor ieder die opslagruimte nodig heeft.
Makkelijk te bereiken, meer dan voldoende parkeermogelijkheden, mooie droge verwarmde boxen. Prijs/kwaliteit is goed! Dus heeft u ooit een box nodig.... bel Delta Storage!!
prima opslagunits voor een mooie prijs ,handige goederenlift en mooi dat je 24/7 bij je spullen kan. vriendelijke medewerkster en behulpzaam indien nodig. in 1 woord : uitstekend
Ik heb er mijn osteopathiepraktijk kunnen vestigen. Helaas mogen we nog steeds niet werken. Maar Ria en Jan de Graaff heb ik in ieder geval leren kennen als erg meedenkende mensen. Dus niets anders dan lof kan ik zeggen. En die nieuwe bergingsboxen zijn perfect.
Fijne opslagplaats, waar je spullen droog en goed opgeslagen staan. Waar je droog staat om je spullen te halen of te brengen. Wij zijn er erg tevreden over!
Ik huur hier naar alle tevredenheid 2 boxen welke zich aan de binnenzijde bevinden. Mooi ruim opgezet, schoon en goed verlicht. Goed bereikbaar!
Goede en vriendelijke service voor een prima prijs. Nette, schone opslagruimte voorzien van goede beveiliging
Al 5 jaar een tevreden huurder van onze ruime en gemakkelijk toegankelijke garagebox in Oude-Tonge
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid