facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delta Sportfysiotherapie

Delta Sportfysiotherapie

Info

Delta Sportfysiotherapie, de praktijk voor fysiotherapie op basis van actief herstel.

Geschiedenis

Sport fysiotherapie is voor mensen die actief van hun klachten of blessures willen herstellen.

Naast het behandelen van blessures kan Delta Sportfysiotherapie ook helpen bij verantwoord bewegen. Hierdoor kunnen blessures en overbelastingsklachten worden voorkomen. Er wordt onder andere gekeken naar schoeisel, braces en lichamelijke conditie. U hoeft dus niet perse een sporter te zijn, als u maar wilt bewegen!

Ook mensen met klachten die op het werk of thuis zijn ontstaan en hierdoor problemen tijdens bewegen ondervinden zijn uiteraard welkom.
Afspraak maken kan na verwijzing van een arts, maar je kunt ook zelf een afspraak maken.

Adres: Deltageul 22, 3251 NG Stellendam
Telefoonnummer: 0187 490973
Stad: Stellendam
Route: Deltageul 22
Postcode: 3251 NG



op zoek naar gerelateerd: Fysio Delta Stellendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopathie Praktijk Wendy Kriek Osteopathie Praktijk Wendy Kriek 1 km Osteopathie Praktijk Wendy Kriek. Nieuweweg 34 3251 AT Stellendam. voor meer informa...
Recensies
Wat een TOPfysio! Pieter-Jan is zeer deskundig, hoog lichaamsbewustzijn, zeer gefocust op een resultaat en tegelijkertijd een oprecht gevoel voor je als mens met het hart op de juiste plaats. Heeft mij weer vertrouwen gegeven in mijn knie afgescheurde kruisband en doe weer alles wat ik wil, dit had ik absoluut niet verwacht voordat ik aan het herstel begon. Afgelopen winter zelfs weer geskied zonder hulpmiddelen, van de zomer wezen hiken in de bergen, gedanst, hardgelopen, en nog veel meer. I' am back! Superbedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid