facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delta Sportfysiotherapie

Delta Sportfysiotherapie

Info

Sportfysiotherapie voor mensen in beweging!

Geschiedenis


Sportfysiotherapie
De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het revalideren en begeleiden van sporters met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat en op het gebied van orthopedische aandoeningen. Hierbij kun je denken aan spierscheuringen, klachten aan gewrichten zoals enkel-, knie-, heup- en schouderklachten.
De behandeling start met een inventarisatie van de klacht middels gesprek en lichamelijk onderzoek. Door middel van een behandeltraject wat kan bestaan uit oefenprogramma's met of zonder trainingsapparatuur, taping, mobiliserende technieken, advies en voorlichting wordt er gewerkt aan de gestelde doelen.

Echografie
Dit is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven om structuren in het lichaam in beeld te brengen. Echografische beeldvorming is een snelle, patiëntvriendelijke manier om onder andere pezen, spieren en gewrichten te bestuderen. Weefselschade, na een sportblessure, is goed inzichtelijk te maken zodat er nauwkeuriger een diagnose gesteld kan worden. Als aanvulling op het klinisch onderzoek is echografie zeer waardevol.

Bikefit
Een bikefit kan gebruikt worden om framemaat, uitvoering en afstelling voor een nieuwe fiets te bepalen of het comfortabeler en efficiënter maken van de lichaamspositie op de huidige fiets en het voorkomen en verhelpen van blessures. Een bikefit duurt 1,5 tot 2 uur en bestaat uit drie onderdelen. Een vraaggesprek waarin de doelen worden geïnventariseerd. Een lichamelijk onderzoek waarin wordt gekeken naar de lichamelijke eigenschappen. En als laatste vallen deze twee samen in de dynamische fietsmeting. Een bikefit vindt plaats op afspraak bij Akershoek Fietsen in Middelharnis, Zernikeweg 2.

Adres: Deltageul 22, 3251NG Stellendam
Telefoonnummer: 0187490973
Stad: Stellendam
Route: Deltageul 22
Postcode: 3251NG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Molenloop Stellendam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid