facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delta IT

Delta IT

Info

Websites | Webhosting | Webapplicaties | CMS | Zoekmachineoptimalisatie | Webteksten | Logo's

Geschiedenis

Bent u op zoek naar iemand die voor u een professioneel ontworpen website of webapplicatie kan bouwen? Dan bent u bij Delta IT aan het juiste adres.

Wij leveren websites en webapplicaties op maat, volledig naar uw eisen en wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk recente projecten op onze website.



"Wij maken succesvolle websites en webapplicaties. Resultaatgericht en volledig op maat.Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs!"
Adres: De Loop 38 C, 5688 EW Oirschot
Telefoonnummer: +31 499 790 422
Stad: Oirschot
Route: De Loop 38 C
Postcode: 5688 EW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Heel tevreden over de dienstverlening van Delta IT. Ze luisteren goed naar je wensen en denken met je mee voor een optimale website. Je hoeft ook nooit lang te wachten op een actie of reactie, wat ik ook als erg prettig ervaar. Ik kan wel zeggen dat door de bijdrage van Delta IT, de vindbaarheid van mijn bedrijf op google sterk verbeterd is.
Super fijn geholpen bij het ontwerpen van mijn logo voor Nicollection, zeer gedreven team dat enorm met de klant meedenkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid