facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delta Carwash

Delta Carwash

Info

Bij DeltaCarwash kunt u terecht in één van de drie volledig uitgeruste wasboxen of u kunt ervoor kiezen om uw auto in de moderne wasstraat te reinigen.

Adres: Boezemweg 2a, 3255MC Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0651346845
Stad: Oude-Tonge
Route: Boezemweg 2a
Postcode: 3255MC


Recensies
Het is wel nieuw, maar het doet zijn werk niet goed. Betaal €13,50 voor het wassen van je auto en hij wordt niet eens goed schoon. Belachelijk.
Voldoende tijd om de auto schoon te maken, helaas geen Motorreiniger en het zeep wat gebruikt wordt is niet afdoende om muggen van de auto te krijgen.
DeltaCarwash, de professionele wasstraat in Oude-Tonge. Bij DeltaCarwash kunt u terecht in één van de drie volledig uitgeruste wasboxen of u kunt ervoor kiezen om uw auto in de moderne wasstraat te reinigen. De drie wasboxen zijn uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft om schoon en krasvrij op weg te gaan. De wasboxen zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag te gebruiken. De moderne wasstraat is iedere dag geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Normaal ben ik gewend om bij een carwash 10 euro in de automaat te deponeren. Echter bij deze carwash kun je daarvoor wel 3 auto's wassen. Ook kun je voor 1 euro heel je auto goed uitzuigen. De carwash ziet er verzorgd en schoon uit. Lekker veel druk op de reiniger en prima zeep toegevoegd. Bij deze carwash is ook een groot formaat wasmachine en wasdroger beschikbaar. Wanneer je geen zin hebt om zelf je auto te wassen kun je deze in de volautomatische wasstraat laten reinigen. Ook deze machine is modern en wast zorgvuldig en grondig voor een meer dan redelijke prijs.
Prima wasstraat, alles is aanwezig. Geen gekke prijzen
Van 9 tot 11 is er meestal iemand die helpt met de apparatuur. Heel handig als je er voor het eerst komt. Het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit. De auto is heel netjes gewassen.
Handig gewoon met chip betalen, geen gedoe met muntjes. Ik heb geen excuus meer om mijn auto niet te wassen.
Hier is je munt tenminste niet na 20 seconden er doorheen gespoten
Mooie grote wasruimtes en niet duur
Voor de 1e keer deze moderne wasstraat bezocht. Kreeg van een medewerker vriendelijk uitleg. Auto bleek na beëindiging van het programma mooi schoon.
Geen fijne wasboxen. Weinig schuim, maakte vuil niet los. Borstel lans zeer vervuild, heel klein waterstraaltje. Wax stelt niets voor, auto na afspoelen nog veel opgedroogde druppels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid