facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delta Airsoft Events

Delta Airsoft Events

Info

Delta Airsoft biedt de liefhebber 2000m2 overdekte indoor CQB Arena, waar het draait om tactiek en teamwork. Snelle games, harde actie en veel spanning

Geschiedenis

Delta Airsoft is een jonge frisse organisatie die gaat voor kwaliteit van de Airsoft sport en het spel dat gespeeld wordt.

Op een schitterende zichtlocatie lang de A59 in Waalwijk ligt een pand met ruim 2000m² speelruimte waar Delta Airsoft zijn skirms houd. Naast de speelruimte bieden wij verwarmde kleedkamers voor zowel heren als dames, een verwarmde en gezellige kantine die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, schoon sanitair voor dames en heren en natuurlijk een lekkere bak (gratis) koffie voor de vroege vogels. Kom langs en ervaar zelf de spanning van deze CQB Arena die voorzien is van verschillende kamers, shelters, gaten, kieren en tal van schuilmogelijkheden.



"Balletjes schieten voor gevorderden is een veel gehoorde term. Airsoft is gelukkig veel meer dan dat!! Airsoft is een combat simulatie spel waarbij gebruik wordt gemaakt van Airsoft Apparaten welke 1 op 1 kopieën zijn van echte wapens. Dit maakt Airsoft dus al vele malen realistischer dan Paintball. Daarnaast wordt er geschoten met zogenoemde bb’s. Dit zijn witte ballen van 6mm doorsnee van o.a. samengeperst mais, hierdoor zal dus in verloop van tijd de BB vergaan zonder gevolgen voor het milieu."
Adres: Taxandriaweg 2, 5141 PA Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0646494443
Stad: Waalwijk
Route: Taxandriaweg 2
Postcode: 5141 PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sotto Sotto 812 meter Op zoek naar een leuke locatie om jouw privé feestje te vieren? Sotto is de ruimte o...
RxGuide CrossFit Waalwijk RxGuide CrossFit Waalwijk 983 meter Hele mooie box, goede trainers en een uitgebreid rooster.
FunXtion FunXtion 1 km We’re bringing fun back to fitness. Play and be fit! Train thuis of in de gym met de ...
Vd Hammen Gym Waalwijk Vd Hammen Gym Waalwijk 1 km Geen betere sportschool in Waalwijk. Kom hier al jaren en heb zelf ook al meerdere sp...
De Mads De Mads 1 km We hadden een feestje in de Mads, hebben er verder niet gegeten. Tenzij ze de hapjes ...
Hockeyclub Waalwijk Hockeyclub Waalwijk 2 km Leuke klub voor jong en oud goede begeleiding voor jong.
Gymnia Waalwijk Gymnia Waalwijk 2 km Gymnastiekvereniging Gymnia Waalwijk biedt gymnastieklessen in verschillende vormen, ...
Mandemakers Stadion Mandemakers Stadion 2 km Ook uit het uitvak goed zicht op het veld. Thuispubliek creëert weinig sfeer maar bes...
Mandemakers Stadion Mandemakers Stadion 2 km Geweldige club, goed service, topclub! Blijf zo doorgaan
SVRKC SVRKC 2 km Denken mee, goede service
Recensies
Het gezellige personeel en sfeer maken het in de safezone al een positieve ervaring. Werd i.v.m. de hitte extra water beschikbaar gesteld tijdens de skirm. Veld is ook on point in layout. Tot aan de 3e helft niets te klagen!
Mensen check de reactie van de beheerders. Echt hilarisch hoe ze reageren! HAHAHAHA gelijk ook scheldwoorden toevoegen en zichzelf indekken alsof zij de gebeten hond zijn. Prima hoor. Zij werken hier voor de rest van hun zielige leventjes hoe triest is dat? en ik kan het voor m’n hobby doen hahaha. Zijn genoeg alternatieve locaties. Onderstaand mijn verhaal: Te strenge marshal en te zwaar bestraft. Stond naast de safezone met m’n hoofd door door de deur en m’n lichaam dus erbuiten om mijn beslagen bril schoon te maken alleen m’n vinger er tussen en bril dus niet af! en kennelijk werd dit als zeer ernstig bestempeld. Er was verder niemand in de buurt behalve de marshal. Om nou gelijk zwaar te bestraffen is mij betreft ietwat overdreven. Creëer je geen goodwill mee. Verder prima locatie. Al mogen ze wel wat werken aan hun spelregels.
Afgelopen zondag geweest met ons kleine nieuwe team. Wij hebben voornamelijk meer ervaring met open velden, maar vanwege het slechte weer hierheen geweest. Het was zeker een leuke dag, goed georganiseerd en zeker vriendelijke mensen! Marshal zijn luchtig maar rechtvaardig en serieus als het moet. Al bij al een mooie k*t dag gehad! Thanks!
Onze go-to binnen airsoft locatie. Voor de uitbreiding al een hele toffe plek om binnen te knallen en met het nieuwe pand erbij alleen nog maar mooier geworden. Leuke games, er wordt goed gelet op eerlijk spel en mensen die zich daar niet aan houden wordt snel duidelijk gemaakt dat ze misschien maar beter ergens anders kunnen gaan balletjes schieten. De eigenaar Steve moet je maar op de koop toe nemen maar die wordt maximaal gecompenseerd door Nanci de CFO en de sterrenlunch welke bij de prijs ingegrepen is.
Tijdje geleden hier geweest, was maar slecht geregeld. Marshalls in trainingspakjes on identificeerbaar. Hierna toch maar even naar de safezone gegaan en blijkbaar is rotzooi op iemands anders kist gooien normaal bij jullie regulars. Stevigere speedsofter valt niet te missen Inderdaad niet met mijn echte naam, want daar worden jullie zo blij van toch? Elke eerlijke review krijgt een hoop gekanker bij jullie.
Nuchtere organisatie,draait niet rond de pot,duidelijke communicatie. Speelveld zelf is een voorbeeld voor een cqb locatie. Mij zien ze in ieder geval zeker terug. Zeker op de gbb only dagen
26 maart geweest voor skirm. 33€ inc lunch top deal. Aardige organisatie, indoor, uitdagende missies, goede omkleed mogenlijkheden laag drempelig. Gewoon langs gaan!
Op het GBBR-event een enorm goede skirm gehad met alleen maar fairplay, streng maar rechtvaardige marshalls en top accomodatie. Tot de volgende!
Hele gave en unieke locatie met ontzettend leuke mensen aan het roer. Veld is een compact bijna doolhof met mogelijke tegenstanders om elke hoek. Drinken, eten en supplies als gas en bbs zijn ter plekke verkrijgbaar voor lage prijs. Zeker een aanrader om vaak te komen.
Fantastisch verzorgde introductie dag met boss training. Ik ga hier zeker vaker komen. Cqb een fantastische ervaring in beide gebouwen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid