facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delphina Bloemen

Delphina Bloemen
"*Bloemen afhalen kan op afspraak!Delphina Bloemen, bloemist in Apeldoorn. Bij mij kunt u terecht voor trouwboeketten, rouwboeketten, workshops en meer. Ik bezorg ook bloemen in Apeldoorn."
Adres: Vliststraat 32 , Apeldoorn 7333 MV, NL
Telefoonnummer: 06 23981151
Stad: Apeldoorn
Route: Vliststraat 32
Postcode: 7333 MV



op zoek naar gerelateerd: Workshop bloemschikken Apeldoorn, Bloemschikken workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemenhuis Silvester Bloemenhuis Silvester 2 km Online bestellingen geplaatst en dit gaat altijd erg soepel en de bos bloemen komt al...
De Barnewinkel Groencentra De Barnewinkel Groencentra 3 km Een duur bruidsboeket gekocht met corsages, en het verwelkte gewoon op de dag zelf na...
Bloemsierkunst Wim van Munster Bloemsierkunst Wim van Munster 4 km Beste bloemist in Apeldoorn. Altijd mooie boeketten die een week of twee goed blijven...
Recensies
Afgelopen week koverleed mijn vader. Ladan heeft me geholpen met het kiezen van de juiste bloemen voor op de lijkmand/lijkwade. Dat heeft ze super goed gedaan. De bloemen zijn op tijd besteld en ze heeft ze zelfs bij ons gebracht. Ik kan Ladan zeker aanbevelen voor alle opdrachten die u heeft!
Een bloemtaart bij Delphina.... Prachtig bloemstuk,.met liefde en professioneel samengesteld
De natuur ontploft, het groen schiet de grond uit en ook in onze keuken een explosie van prachtige kleuren. Thuiskomen is keer op keer een feestje! Dank je wel weer Ladan voor het volop genieten van jouw bloemen. Hartelijke groet, Jens.
Bij ladan bloemen ,prachtig bruidsboeket laten maken + corsages , ook mooie kunst bloemen op vaas gezet ,altijd heel tevreden en leuke reacties over mn bloemstukken .Ik blijf zeker komen bij delphina bloemen .
Ik wil graag 29 juli mooie bloemen voor linda en Andries vieren hun verjaardag samen, bel je. Liefs Bea
Mijn ouders waren 4 oktober 37 jaar getrouwd en last minute heeft Ladan nog een prachtig groot boeket gemaakt! Me ouders waren er heel blij mee. Delphina raad ik gaan!!
Hebben een rouwboeket laten maken door Delphina Bloemen en hadden het snel nodig. Erg blij met het resultaat, helemaal naar wens en snel geregeld! Volgende keer bestellen we weer bij Delphine! Dank je wel Ladan!
Delphina bloemen levert altijd mooie, kwalitatief prima bossen bloemen aan medewerkers voor wie ik bloemen bestel. Altijd positieve reacties! Er wordt meegedacht bij opdrachten; denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden! Heel fijn.
Met 5 vriendinnen een fantastische workshop gedaan. Veel geleerd en goed verzorgd, met prachtig resultaat naar huis. Super bedankt
Een volgende opdracht van een rouwboeket was ook weer prachtig. Ladan zorgt goed voor een passende uitvoering, is zeer betrokken en vakkundig. Ik laat een volgend bloemstuk graag weer door haar verzorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid