facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dellink

Adres: Bonkelaar 21 , Twello 7391 PS, NL
Telefoonnummer: 0571 274 435
Stad: Twello
Route: Bonkelaar 21
Postcode: 7391 PS



op zoek naar gerelateerd: Specsavers
Recensies
Goede kwaliteit. Komt afspraken na. Verleend prima service. Hanteert billijke prijzen. Goede aandacht voor de klant.
De medewerkers hebben ervoor gezorgd dat mijn moeder van 92 jaar twee nieuwe gehoorapparaten kreeg, Het audiogram van zes jaar eerder was de basis omdat mijn moeder niet naar de winkel kon komen voor een gehoortest. Ze is al vijf maanden helemaal opgefleurd, nu ze veel beter kan horen. Ook de afhandeling met de ziektekosten verzekering is prima geregeld. Reuze bedankt hiervoor.
Super aardige, hardwerkende ondernemers die niet altijd alleen maar aan hun eigen portemonnee/winst denken. Bedankt
Oordopjes laten maken voor onze dochter, voor zwemmen. Perfect waterdicht. Super snelle service, zeer klantvriendelijk. Stellen kinderen echt op hun gemak. Aanrader!
Niet alleen uitstekende service en vertrouwenwekkende deskundigheid, maar ook een genoegen om daar geholpen te worden. Prima zaak!
De eerste kennismaking was prettig en duidelijk. Fijn wanneer er kennis en ervaring aanwezig is. Op naar de volgende stap.
In deze winkel werken fijne mensen. Je word uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de juiste hoortoestellen. Ook qua financiële afhandeling denken ze prima met je mee. Top winkel. Ik kom er graag.
Netjes,en professioneel geholpen
Dit is een fijne winkel met lieve mensen, met veel deskundigheid wordt je hier geholpen.
Dit bedrijf is zeer dynamisch met veel expertise
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid