facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dell Ferro Steel

Dell Ferro Steel

Info

Dell Ferro Steel. Steel for Utility, Industry & Infrastructure.

Geschiedenis

In het kort: Dell Ferro Steel. Steel for Utility, Industry & Infrastructure.

Dell Ferro Steel is uw partner voor (staal)bouw, stalen en metalen onderdelen en machinebouw. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid vinden wij bij elk project belangrijk.

Bij nieuw- en verbouwprojecten bieden wij een pakket op basis van onderdelen, waarbij per project gekeken wordt welk deel wij voor u maken. Van enkel de staalconstructie tot een volledig afgewerkt pand. Voor de woningbouw worden onder andere kolommen, lateien en spanten geproduceerd en gemonteerd.

Voor de machinebouw, gas- en olie-industrie produceren wij frames inclusief bordessen, loopbruggen, trappen en hekwerken. Ook produceren wij kleine, seriematig stalen en metalen delen.

Dell Ferro Steel:
Engineeren, produceren, conserveren en monteren.
Staalbouw, dak- & wandbeplating, dakbedekking, lichtstraten, schuif-, overhead en roldeuren, klein metaal, skids, hekwerken, bordessen, leuningen, trappen en brandwerende materialen.



"Dell Ferro Steel. Steel for Utility, Industry & Infrastructure.Dell Ferro Steel is staalbouw en stalen en metalen onderdelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid vinden wij bij elk project belangrijk.Wij engineeren, produceren, conserveren en monteren.Bij nieuw- en verbouwprojecten bieden wij een pakket op basis van onderdelen, waarbij per project gekeken wordt welk deel wij voor u maken. Van enkel de staalconstructie tot een volledig afgewerkt pand. Voor de woningbouw voorzien wij in onder andere lateien en spanten.Voor industrie en infrastructuur zijn wij partner voor frames, bordessen, loopbruggen, trappen en hekwerken.Staalbouw, Beplating, Casco, Skids, Hekwerk, Bordessen, Leuningen, Trappen en Brandwerende Materialen."
Adres:
Telefoonnummer: 31591317153
Stad: Veenoord


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coffee to Burn Bio Brandstof Pellets Coffee to Burn Bio Brandstof Pellets 219 meter Coffee to Burn is een brandstofpellet op basis van koffiedik & hout. 100% gerecyclede...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid