facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deliziosa

Deliziosa

Info

IJssalon & Chocolaterie
Hét adres voor ambachtelijk Italiaans ijs, milkshakes en tópkwaliteit chocolade, biologisch én Fairtrade.

Geschiedenis

Deliziosa! gelati e cioccolato heeft haar deuren geopend! Hèt adres voor overheerlijk, ambachtelijk ijs en (h)eerlijke chocolade in Alblasserdam.



"Deliziosa is een gezellige ijssalon en lunchroom waar je allerlei lekkers kunt krijgen. Ga voor een heerlijk belegd broodje, bonbons, macarons, baklava, gebakje, juice of smoothie bowl. Het is moeilijk om een keuze te maken wanneer je de vitrines bekijkt.Kies een lekker plekje in een van de gezellige hoekjes en bekijk alvast de molens die je tijdens je fietsroute ook zult tegenkomen!"
Adres: Plantageweg 21, 2951GN Alblasserdam
Telefoonnummer: 0786453263
Stad: Alblasserdam
Route: Plantageweg 21
Postcode: 2951GN


Recensies
Wat een mooie zaak is dit met allemaal lekkere dingen zoals ijs, bonbons, broodjes enz. Wij dachten eerst dat je er alleen ijs kreeg maar nee hoor ze hebben veel meer. Achterin de zaak kan je goed zitten ik loop met een rollator en er was genoeg ruimte. De zitplaatsen zitten goed en ruim. De broodjes worden vers gemaakt en zijn rijkelijk belegd wij hadden een broodje zalm met ei, en een broodje tonijn met ei. We hadden om te drinken een cappuccino en chocomelk met slagroom. Ik heb niet vaak zo'n lekkere chocomelk gehad. Hier gaan we zeker een keer naar terug echt een aanrader. Jammer genoeg is mijn foto van de twee broodjes mislukt. Kindvriendelijkheid: Is een speelhoek en kinderstoelen Rolstoeltoegankelijkheid: Ik kom makkelijk met mijn rollator naar binnen.
Ijs is heerlijk, achterin kan er ook lekker gegeten worden. Grote portie/rijk belegd voor een goede prijs. Leuk en strak ingericht en het is hier altijd brandschoon.Eten: 5/5
Superleuke zaak. Mooi en aantrekkelijk ingericht. Heel schoon en hygienisch. Ijs, cake alles zag er verrukkelijk en vers uit. Ik heb er heerlijk gelunched. Broodje carpaccio. Zag er erg verzorgd uit met heerlijke truffelsaus. Had wel iets meer beleg op gemogen. Koffie perfect, ik had een cortado en vers geperst sinaasappelsap. Leuke familiezaak. Er zit liefde in deze zaak.
Lekker broodje besteld met lekkers! Was top! En goede service!Aanbevolen gerechtenBroodje Carpaccio
Mooie zaak, goede spullen maar erg duur. 5 gebakjes gekocht maar bleek bij thuiskomst nog bevroren. Verkoper had wel gezegd dat ze uit de koeling kwamen en nog even op temperatuur moesten komen. 4,25 euro per stuk en dan bevroren. Na ontdooien waren ze wel lekker. Verkoper had wel moeten melden dat het bevroren was.
This food is BUSSIN! Carpaccio is HALAL like whut?! Eindelijk carpaccio kunnen eten na jaren. En het was heerlijk. De ijs, gebakjes, börek echt alles was extreem lekker. Ook kregen we 2 extra baklava van de lieve eigenaar. Hier kom ik vaker terug. En ik woon hier niet eens hahahah!
Mooie winkel leuk en sfeervol ingericht, zeer nette verkoper die echt passie uitstraalt voor zijn winkel prijzen vallen mee en het ijs smaakt precies naar herkomst en goede structuurEten: 5/5
Dit is zo’n leuke tent! Hele vriendelijke eigenaar. Ze hebben niet alleen ijs maar ook verschillende broodjes, wafels, baklava, bonbons en andere lekkernijen. Wordt goed geholpen en kan altijd een leuk praatje maken met het personeel. Echt een topplek!
Heerlijk ijs voor een redelijke prijs!! Ze zijn lang open op de warme dagen en verkopen ook macarons en smoothies!!Eten: 5/5
Lekker ijs en een leuke ijssalon. Zeer vriendelijk personeel. Leuke kussentjes voor op 't muurtje zodat je buiten lekker je ijsje kan eten. Kindvriendelijkheid: Zeer geduldig personeel als kinderen moeten kiezen. Geen haast. Echt fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid