facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delifrance Oudgastel

Delifrance Oudgastel
"Délifrance Oud Gastel heeft een mooi restaurant waar je kan genieten van onze Franse specialiteiten. Geniet van jouw favoriete belegde baguette of croissant in het restaurant. Van een salade tot een wrap, en van een zoete lekkernij tot een soepje, wij hebben voor ieder wat wils.Neem alvast een kijkje op onze website om onze kaart te zien en dan zien we jou graag bij Délifrance Oud Gastel!Trek in een Franse belegde baguette maar geen tijd om in ons restaurant te komen eten? Haal je favoriete gerecht bij ons af of laat het ons bij jou bezorgen. Neem een kijkje op onze website om ons volledige assortiment te zien."
Adres: Emmerblok 2a , Oud Gastel , NL
Telefoonnummer: 0165 511 306
Stad: Oud Gastel
Route: Emmerblok 2a


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-20:00
Vrijdag: 08:00-20:00
Zaterdag: 08:00-20:00
Zondag: 08:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart delifrance oud gastel, delifrance breda, delifrance oud gastel menu, delifrance roosendaal borchwerf openingstijden, delifrance oud gastel vacature, delifrance roosendaal openingstijden, delifrance menukaart, delifrance breda woonboulevard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onder de Toren Onder de Toren 2 km Heerlijk 12 uurtje vis gegeten. Gezellige brabantse bediening!!Eten: 5/5
Recensies
“Wij beleggen onze broodjes altijd zo” krijg je dan te horen wanneer je de hoofdprijs hebt betaald voor een broodje tonijn. Sorry, maar dit vind ik een opmerkelijke manier van broodjes beleggen.
Ik ging altijd graag bij de delifrance eten, echter is er de laatste tijd iets veranderd. Wanneer je binnenkomt om te lunchen zijn vaak alle vrije tafels vies met vuile vaat. Eergister met een vriendin gaan lunchen, drinken en broodje op, vervolgens word er niet meer naar je omgekeken tot je weggaat. de keer daarvoor met mijn moeder gaan lunchen, 3 kwartier gewacht op een broodje carpaccio en aspergesoep, vervolgens kwam het broodje wel maar na 15min nog steeds geen soep. Hier vervolgens om gevraagd en toen werd er aangegeven dat die er niet meer was? Lekker klantvriendelijk om iemand 1uur te laten wachten op haar soep die er uiteindelijk niet eens was not. Er kwamen nog geen excuses of wat dan ook vanaf, echt belachelijk.
Vandaag lekker gegeten hier smaakte goed en prima bediening,vlot en erg vriendelijk
Te duur voor wat je krijgt. 5 euro voor een 2 croissants net wat te gortig. Ook niet echt gezellig...Eten: 2/5
Met 15 m/v onze tussenstop voor een bakje koffie tijdens een fiets rit van 100+ KM. Gezellige bediening en goede service.
Heerlijk geluncht en bereidwillig/vriendelijk personeel,jammer dat je niet in Oud Gastel met een restaurant cadeau kaart kan betalen,en in alle andere Delefrance zaken wel,dit is een goed minpunt. Parkeren: Altijd plaats. Rolstoeltoegankelijkheid: Met passen en meten lukt het aardig.
Lekker ruim, vriendelijk en snel geholpen, eten was goed. Menu zoals bij de meeste delifrance restaurants.
Eten duurt erg lang, en dan is de opgewarmde soep nog koud. Je bestelt tot tweemaal bruin brood maar krijgt wit. Hoofdgerecht zonder kaas maar met kaas geleverd, de saus druipt eraf. Personeel pakt alles met blote handen, hygiëne is ver te zoeken. Vies bestek, vloer ziet eruit of deze weken niet is geveegd. We kwamen hier vaak maar na deze keer nooit meer, de kwaliteit is totaal verdwenen. Vele excuses maar weinig actie, hoewel er meer dan genoeg personeel rondloopt. Thuis gekomen, last van onze buik, tijd voor een onderzoek van de warenautoriteit.
Duurde veelste lang. Een half uur op ons drinken gewacht toen we vroegen eten te bestellen zei die ginger kom zo bij jullie terug maar ging eerst andere tafels bestellingen opnemen. terwijl we al lang aan het wachten waren hebben we besloten weg te gaan
Lekker vers brood, snel geholpen ondanks dat het druk was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid