facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delifrance hendrik ido ambacht

Delifrance hendrik ido ambacht

Info

Het lekkerste franse brood van Nederland.

Geschiedenis

zoals u weet kunt u bij onze Delifrance restaurants het lekkerste Franse brood krijgen van Nederland. Nu kunnen deze heerlijke Franse lekkernijen ook bij u thuis, op uw werk en bij evenementen worden bezorgd.

Natuurlijk kunt u ook op de site van ons kijken voor meer informatie:
www.delifrance-hendrikidoambacht.nl
Of bel voor meer informatie:
078-6824722


Openingstijden:

Maandag: 11.00 - 17.30
dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 21.00
Zaterdag: 9.00 - 17.00



"Délifrance Hendrik Ido Ambacht heeft een mooi restaurant waar je kan genieten van onze Franse specialiteiten. Geniet van jouw favoriete belegde baguette of croissant in het restaurant. Van een salade tot een wrap, en van een zoete lekkernij tot een soepje, wij hebben voor ieder wat wils.Neem alvast een kijkje op onze website om onze kaart te zien en dan zien we jou graag bij Délifrance Hendrik Ido Ambacht!Trek in een Franse belegde baguette maar geen tijd om in ons restaurant te komen eten? Haal je favoriete gerecht bij ons af of laat het ons bij jou bezorgen. Neem een kijkje op onze website om ons volledige assortiment te zien."
Adres: De Schoof 17, 3341 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 078-6824722
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Schoof 17
Postcode: 3341 EA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Delifrance Hendrik Ido Ambacht bestellen, Delifrance Hendrik Ido Ambacht vacatures, Délifrance bestellen, Ontbijt bezorgen Hendrik-Ido-Ambacht, Vacatures Hendrik-Ido-Ambacht, Menukaart Délifrance, Openingstijden Délifrance, Delifrance Panningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willem Boon,culinaire scharrelslagerij Willem Boon,culinaire scharrelslagerij 159 meter Ook voor de bbq, zat keuze in heerlijk vlees. Mals vlees en goed gemarineerd. Voor k...
Recensies
Gisteren met mijn vrouw even naar de Schoof winkelcentrum in Hendrik Ido Ambacht geweest voor wat inkopen. Bij het aanlopen sprak ons het terras van Delifrance aan, dus wij gaan zitten wel binnen, te warm buiten, hoewel er grote parasols stonden. De versnapering bestond uit 2 cappuccino en 2 Bande Cappuccino langwerpig cappuccino taartje met op verzoek slagroom erbij. Beiden smaakten erg lekker en na een korte stop daar vervolgden we onze weg weer. De bediening was erg vriendelijk, snel en behulpzaam. De zaak zag er netjes uit. Bij het afrekenen ging er alleen een chauffeur voor van hunzelf, vond ik wat minder. Een aanrader, hoewel ook hier de prijzen mee zijn gestegen met de inflatie.
Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel!
Helaas was de koffiemelk zuur doordat de tht datm ver over tijd was. Het 2e kopje koffie had ook melk die over de datum was …….. kan toch niet.
's Morgens om 10.30 uur zien ze geen kans om een correcte koffie + appeltaart te serveren. 3 dames in de bediening en wij 2 de enige klanten. Cappuccino in een koud kopje ,waarin de melk koud was, dus heel de koffie. Appeltaart steenkoud van binnen 4 graden?. Na klagen gebeurde er niets. Toen we na 15 minuten zeiden dat we af wilde rekenen kregen we te horen dat er nieuwe appeltaart in de oven stond. Dan hoeft het niet meer. Dat van de koude koffie hadden we "gewoon" moeten zeggen. Uiteindelijk op hun initiatief 15% van de rekening af. Tsjonge, tsjonge. Effe gezellig koffiedrinken dus verpest. Voor ons dus nooit !!!!! meer Delifrance.
We waren de enige personen .. maar service duurde lang. .ongezellige sfeer. Broodje tonijn was vies -hoort geen boter op-bord karig -niet waard om er foto van te maken of aan te vallen -zoontje vond zijn broodje ook niet lekker droog /smakeloos . Sorry maar ik ga daar niet meer lunchen. Rekende 22 € af voor onsmakelijk eten.
Chagerijnig personeel. Toilet was rommelig en vies. Bediening liet lang op zich wachten. Niet voor herhaling vatbaar voor onsEten: 3/5
Alleen koffie gedronken, vloer en tafels niet schoon van de vloer kon je eten, er lag genoeg, heel jammer , dit moet beter kunnen,er was genoeg personeel en weinig klanten,dus waar zit het probleem???
Lekker broodje brie op. Duurde wel wat lang, terwijl er weinig volk in de zaak zat.
Altijd heerlijke broodjes met een snelle service en vriendelijk en kundig personeel.
Gezellige meiden! Vriendelijke bediening, snelle service en de broodjes zijn ook nog eens heerlijk. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid