facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delicious Fries Chicken

Delicious Fries Chicken

Info

Delicious Fries Chicken in Wilnis
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.



"Kip, frietjes & burgers!Onze kip, die wij bij een geweldige poelier halen, wordt gefrituurd in een vernieuwde hogedrukfriteuse. Deze manier van frituren zorgt voor vochtbehoud en minder vetopname, oftewel een verrukkelijke en toch gezonde hap. Dit zorgt ervoor dat wij echt heerlijk krokante kippetjes te bieden hebben. Zowel met als zonder bot. We frituren onze kip in arachideolie. Net even wat meer verantwoord en dat maakt onze kippetjes ook nog eens lekkerder! We halen onze aardappelen uit Zeeland, van de lokale boer daar, waarmee we heerlijke zelfgemaakte friet voor u produceren. We schrapen en snijden de frietjes iedere dag zelf en vers! We bakken onze frietjes op een verantwoorde manier, namelijk enkel in vloeibare plantaardige olie."
Adres: Dorpsstraat 32, 3648 AH Wilnis
Telefoonnummer: 0297254080
Stad: Wilnis
Route: Dorpsstraat 32
Postcode: 3648 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks / nederlands Cafetaria Alpha Grieks / nederlands Cafetaria Alpha 55 meter Altijd een warm welkom bij cafetaria Alpha door de gastvrouw. Geweldige service, het ...
Cafe De Buurvrouw Cafe De Buurvrouw 59 meter Besteld en zelf opgehaald in Mijdrecht op het industrieterrein. Zeer vriendelijke en ...
Family Family 773 meter
Recensies
Eigenlijk staat het al op de gevel. Delicious Fries & chicken. Verse patat, goede kip. Grote porties.
Hier kan je nou echt lekker eten! Tip: Neem een van de overheerlijke kipburgers met een patatje ernaast. Voor echte grote eters kan je er een bucket bij zetten om te delen met zn 3en ofzo. Er is echt niks in de omgeving wat vergelijkbaar goed is.
Hele aardige mensen en lekker eten, vooral de tiramisu ijs is een aanrader.
Wij bestellen regelmatig! Zijn vaak erg lekker en heel snel met de bezorging en redelijke prijzen. Verder heel aardig personeel en ze staan je vriendelijk re woord.
Wat een verrukkelijk gekruide stukken kip! En de frites, zelf gekookt, zelf gefrituurd, en met èchte mayonaise. Lekker ouderwets genieten van finger food. En wil je niet kluiven? Dan hebben ze ook kipstukjes, kipburgers en kipsaté, en nog veel meer, en nog heel betaalbaar ook. Mjammie! Morgen weer?
Heerlijk eten en een aardige eigenaar! Met oog voor de klant!
Zulke leuke mensen en fantastische milkshakes. ik kom hier elke vrijdag en het is altijd gezellig.
Tja, pizzeria??? Dat was ooit zo, nu is het een smaakvol ingerichte kippenzaak. Kipnuggets, kippen wraps, kippen en nog wat. Wel lekker allemaal, maar geen pizza's. Idee??? Pizza met kip binnenkort???
Heerlijk eten !! En snel klaar : Eigenaren en personeel zijn TOPPERS! Zeker een aanrader
Beste zaak die ik ken Heerlijke patat lekkere snacks en geweldig personeel ik kom hier graag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid