facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deliasias

Deliasias

Info

Delicious Asian homefood speciaal voor jou gemaakt. In Azië is het gebruikelijk om met zijn allen; vrienden en familie bij elkaar te komen en te genieten van verschillende gerechten. Wij willen dat gevoel ook hier heen brengen.



"Delicious Asian bites from several Asian kitchen and sushi's ."
Adres: Arnolduspark 10-A, 2132 CR Hoofddorp
Telefoonnummer: 023 565 1188
Stad: Hoofddorp
Route: Arnolduspark 10-A
Postcode: 2132 CR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30
Dinsdag: 16:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: All you can eat Hoofddorp Nieuw, Hollywok Hoofddorp, All you can eat Hoofddorp Halal, Wokken Hoofddorp, Restaurant Hoofddorp, All you can eat Aalsmeer, Chinees Hoofddorp, Horeca Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hollywok Hoofddorp Hollywok Hoofddorp 0 meter Het Aziatisch restaurant Deliasias bevindt zich in Hoofddorp, vlakbij de luchthaven S...
Wok-Inn Hoofddorp Wok-Inn Hoofddorp 826 meter Laat aangekomen in mijn hotel in Hoofddorp, had geen zin meer om naar buiten gaan voo...
Recensies
Het was lekker eten, vriendelijke sfeer, veel keuzes, leuk geserveerd en een redelijk net toilet. Het enige wat tegen viel was de miso soep die werd lauw geserveerd, maar na d'r over te hebben geïnformeerd werd dit terug genomen en kregen we kort daarna wel een goed warme terug. En op het einde van de avond met het na tafelen zat er blijkbaar iemand om de hoek waar we niet konden kijken luid naar een tv programma te kijken toch wel licht storend. Maar over het algemeen zkrs het bezoeken waard en voor herhaling vatbaar.
Deliasias, voorheen Hollywok, is het restaurant dat Hoofddorp nodig heeft. Het onderscheidt zich van de andere restaurants nadat ze een metamorfose hebben ondergaan. Zelfde eigenaar, ander concept. En ik mag wel zeggen een geweldig concept. Hier kunt u genieten van de Aziatische keuken. U kunt hier ala cart eten of kiezen voor de all in formule. U besteld vanaf een tablet en het gerecht wordt vers bereid en kokend heet bij u aan tafel gebracht op een van de verschillende pannen of schalen die het restaurant gebruikt. Ieder gerecht heeft zijn eigen presentatie. Het restaurant is kindvriendelijk en heeft zelfs een kleine speelhoek. Voor de gasten is er gratis WiFi. Het personeel is altijd vriendelijk.
Gisteren hier voor het eerst gegeten. Is zeer goed bevallen. Af en toe wel even wachten maar dat was het zeker waard. Alles kwam perfect op smaak en goed warm op tafel. Hier komen we zeker terug. Aanrader.
Super heerlijk gegeten! Nieuw concept waar ze niet gaan voor de kwantiteit maar voor de kwaliteit. Bestel per persoon 1 gerecht per ronde en deel gezellig met elkaar. Gerechten worden in allerlei mooie schaaltjes en pannen geserveerd en ter plekke voorzien van de bijbehorende saus. Zeer uitgebreide kaart met allerlei soorten grill, teppanyaki, sushi en andere lekkere dingen. Lekker allemaal uit proberen! Ook is de bediening super aardig en behulpzaam. Ons zien ze hier zeker snel weer terug!
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, het eten was goed, genoeg keuze! Wij komen graag nog eens terug!
Vriendelijk personeel, het eten was echt heerlijk, veel keus en lekker vers. Plus het is fijn dat je makkelijk kan parkeren.
Het eten is heerlijk. Zijn hier nu twee keer geweest. Er zijn voor ons alleen een paar minpuntjes. Je kan slechts 1 gerecht pp per keer bestellen. Deze komen niet tegelijk op tafel waardoor je niet tegelijk eet óf wacht en het eten van jou of de ander koud staat te worden. Ik vraag me af of het voor slechts twee gerechtjes niet mogelijk is om deze tegelijk te serveren? Verder Ontbreekt bij meerdere gerechten sushi een foto. Hierdoor ben je niet alleen steeds bezig om een nieuw gerecht uit te zoeken op de tablet, want slechts 1 gerecht per keer, maar ook steeds bezig met je telefoon om te kijken wat het gerecht is. Wij hebben er ruim 2.5 uur gezeten met een minuutje of 10 muziek. Rest van de avond hebben we genoten van de achtergrondmuziek van de airco. Rolgordijnen zijn naar beneden. De sfeer is ver te zoeken. Wat ik ook een groot nadeel vind is dat porties niet aan te passen zijn. Als je sushi besteld krijg je per sushi 4 stuks. Gebakken banaan; 4 grote stukken. Dit is voor mij teveel. Eigenaar heeft daar als reactie op dat je kan delen met je partner. Of partner dit ook wil, doet er denk ik niet toe. Ik heb aan de serveerster gevraagd of ik van meerdere sushi 1of 2 kan krijgen zodat ik er meerdere kan proeven. Zij ging overleggen. Eigenaar kwam aan tafel. Dit is niet mogelijk. Reden; uit een rol snijden ze 4 sushi’s dus dan moet je er vier nemen. Eigenaar snapt niet dat vier stukken voor sommige teveel is, lijkt ook niet te willen begrijpen dat bij tabletformules het juist leuk is om meerdere dingen te proeven. Anders ga ik wel naar een gewoon restaurant waar je één- voor en hoofdgerecht kiest. Uiteindelijk is het toch gelukt om twee sushi’s van een aantal soorten te krijgen. Er ging een hele discussie aan vooraf. Jammer dat de eigenaar vasthoudt aan zijn concept en niet open staat voor verbetering. Mijn idee om het aantal sushi’s aan te kunnen passen op de tablet lijkt niet binnen te komen. Ik denk dat er meer mensen zijn die liever van elk twee sushi willen en er meer kunnen proeven. Hierdoor blijf je ook niet ‘zitten’ met twee sushi’s. Nogmaals het eten is lekker maar voor deze prijs mag er best een beetje service tegenover staan. Wij waren 72 euro kwijt. Voor ons was dit de laatste keer Deliasias.
Vriendelijk personeel en Leuk concept. Wok en sushi dessert koffie poffertjes ijs fruit en drankjes. Allemaal all inclusief. Eten was goed. Ik vond de wok niet echt een lekkere smaak hebben. Knoflook met garnalen tahoe broccoli. Smaak helaas iets te zout.
Personeel super aardig parkeren gratis voor de deur wok ook heerlijk prijs is inclusief frisdranken van de shusi moet je het niet hebben weinig keuze als op is duurt weer lang dat ze het bij vullen voor de prijs zeker aan te raden !
zijn met 5 personen gaan eten daar op zich niks aan te merken op het eten dat was lekker alleen zijn ze niet zo snel met het eten te brengen na dat je via de tablet bestelt en verzend bij ons was er na een uur van de eerste ronde maar een paar gerechtjes geserveerd de sushi van de eerste ronde kwam bij de derde ronde bestelling pas op tafel na dat we dat hadden doorgeven wij denken dat ze het niet aankunnen of te te weinig personeel om het eten te bereiden. wij komen niet meer terug. en niet om het eten dat was heerlijk alleen de bereiding en het serveren dat was echt slecht het loopt niet zoals het moet en daar moet de eigenaar erwat aan gaan doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid