facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delftse Daltonschool

Delftse Daltonschool

Info

Een dynamische & uitdagende school voor alle kinderen, ouders en leerkrachten, gelegen in een rustige en groene omgeving in Delft. De wereld in het klein!

Geschiedenis

De Delftse Daltonschool is een openbare basisschool; de wereld in het klein. Wij zijn een ontmoetingsplaats waar kinderen leren met elkaar, van elkaar en respect hebben voor elkaar. Iedere leerling is welkom op onze school, van iedere achtergrond, geloofsovertuiging of levensovertuiging.

De Delftse Daltonschool werkt volgens de principes van het Dalton-onderwijs. Dit betekent dat er vanaf de kleutergroepen gewerkt wordt aan en omgegaan wordt met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerken.

Het zien en kennen van ieder kind met zijn eigen talenten en ontwikkeling is van groot belang; wij stellen talent centraal.

Onze werkwijze onderscheidt zich door de manier waarop wij naar ieder kind kijken en hoe wij verschillen tussen kinderen gebruiken als handvat in onze manier van lesgeven en begeleiden. Hiervoor gebruiken wij Human Dynamics. Door ook als team goed samen te werken en ons te blijven professionaliseren, werken we aan het ontwikkelen van talenten.

De kleinschalige opzet van de school biedt onze ervaren leerkrachten de mogelijkheid juist persoonlijke aandacht te geven aan uw kind. Wij bieden doelgericht onderwijs waarin wij uitgaan van de leer- en ontwikkelbehoeften van ieder kind en het bereiken van de hoogst haalbare resultaten.

Wij bieden structuur en zorgen binnen de school voor een veilige en warme sfeer. Samen leren en spelen op een respectvolle manier staat voorop. De Kanjertraining geeft leerkrachten en leerlingen een aanpak daar doelgericht aan te werken.

De Delftse Daltonschool is in het bezit van het Dalton-certificaat en behoort daarbij tot een van de 265 Daltonscholen in Nederland.

Adres: Van Rijslaan 8. Wijk Buitenhof, 2625 KX Delft
Telefoonnummer: 0152561928
Stad: Delft
Route: Van Rijslaan 8. Wijk Buitenhof
Postcode: 2625 KX


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 15:15
Dinsdag: 08:45 - 15:15
Woensdag: 08:45 - 12:15
Donderdag: 08:45 - 15:15
Vrijdag: 08:45 - 15:15


op zoek naar gerelateerd: Het Kristal Delft, Schoolbestuur Delft, Particuliere school Delft, Freinet Delft, Oostpoortschool Delft, Mavo Delft, Openbaar onderwijs Delft, Eglantier Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Titus Brandsmaschool Titus Brandsmaschool 67 meter De Titus Brandsmaschool is een basisschool in Delft. Al ruim 40 jaar komen kinderen m...
Basisschool de Bonte Pael Basisschool de Bonte Pael 1 km Fijne school waar ze aandacht hebben voor het kind. Aardige en goede leerkrachten. Mi...
Obs de Eglantier Tanthof Obs de Eglantier Tanthof 1 km Super! Vooral IPC en de Engelse les is erg bijzonder. Ik raad de school aan. ;
Delftse Montessorischool Delftse Montessorischool 2 km Geweldig leuke school!
Simon Carmiggeltschool Simon Carmiggeltschool 2 km Beste school ooit, ik heb echt een mooie tijd.
Kidstrength Kidstrength 2 km Vertaald door Google Adriane leert mijn zoon nu een paar maanden Nederlands - haar ru...
Rijschool Campus Rijschool Campus 8 km Hey Mus. Bedankt voor jouw altijd positieve inzet die er voor gezorgd heeft dat ik o...
Recensies
Kleine, maar zeer fijne, school! Een school waar de leerkrachten hun vak verstaan, waar iedereen welkom is en zich ook echt welkom voelt.
Goede leerkrachten die het Dalton onderwijs uitstralen en uitvoeren. Leerlingen krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid