facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delda Sport Personal Training Landsmeer-Amsterdam

Delda Sport Personal Training Landsmeer-Amsterdam

Info

Delda Sport Personal training Landsmeer-Amsterdam. Training in een luxe prive studio met gratis parkeren.

Geschiedenis

Delda Sport is gespecialiseerd in Personal Training. Onze werkwijze onderscheidt zich van andere personal trainers, omdat wij verschillende vechtsporten gebruiken in combinatie met krachttraining en cardio om zo uw doelstellingen te bereiken.
Vechtsporten zijn hier uitermate geschikt voor omdat het hele lichaam gebruikt wordt. De combinatie met krachttraining maakt het hele plaatje compleet! Wij kijken naar wat uw doelstellingen zijn en aan de hand daarvan maken wij een op maat gemaakt programma.
U wordt begeleid door gediplomeerde specialisten die beschikken over jarenlange ervaring op het hoogste niveau in deze sport. Uw doelstellingen hoeven niet perse lichamelijk te zijn, maar ook op mentaal gebied zijn vele u voor gegaan.
Denk hierbij aan: ontstressen, uitlaatklep, agressieregulatie, zelfverzekerder worden en nog veel meer. Wij hebben voor verschillende sporten een specialist op het gebied van privé-trainingen voor o.a. kickboksen, MMA, judo, zelfverdediging, krachttraining, looptraining, conditietraining, weerbaarheid, agressieregulatie, bootcamp en nog veel meer. Wij hebben Personal Training 1 op 1 trainining of Small Group Training (groepje tot maximaal 6 personen)



"De personal trainer uit Amsterdam en omstreken!Delda sport personal training onderscheidt zich van andere personal trainers doordat wij kickboksen als instrument gebruiken in combinatie met spierversterkende oefeningen om de doelstellingen te behalen. Wij werken volgens RIVM protocol.Behalve dat je zowel lichamelijk als mentaal vele doelstellingen kunt behalen zit de kracht vooral in de grote funfactor, waardoor je de switch maakt van ik moet sporten voor mijn gezondheid naar ik ga sporten omdat ik het leuk vind.Hierdoor hou je het op langere termijn vol en komende de resultaten vanzelf.We werken in een luxe schone personal training studio van 600 M2 met eigen gratis parkeerplekken.Vraag vandaag nog een gratis intake gesprek aan."
Adres: Zuideinde 74N, 1121 CM Landsmeer
Telefoonnummer: 0202619515
Stad: Landsmeer
Route: Zuideinde 74N
Postcode: 1121 CM


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 07:00 - 16:00
Zondag: 07:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkope personal trainer Amsterdam, Small Group Training Amsterdam, 8 weken sporten, Kickboksen kind Amsterdam Zuidoost, Kickboksen kind Amsterdam West, Kickboksen Amsterdam Oost jeugd, Zuideinde 74 Landsmeer, 8 weken challenge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MapsTell MapsTell 289 meter Hier krijg je de beste Mappy Meals van Amsterdam. Aanrader!
Play Fit Play Fit 325 meter Kleinschalig maar vriendelijke sportschool, soort vereniging waar iedereen elkaar ken...
Sporthal Landsmeer Sporthal Landsmeer 460 meter Gezellige kantine super gastvrije mensen
Grow Stronger personal development Grow Stronger personal development 581 meter Bij Grow Stronger begeleiden wij mensen bij het behalen van hun fitness doelen. Denk ...
DJEMI SPORTS DJEMI SPORTS 675 meter Goede zwevende sport vloer, leraren letten goed op houding, gezellige 'bar hoek' infr...
Recensies
Voor de corona ben ik 1 jaar intensief begeleid door Danny en zijn team. In de periode van 1 jaar ging ik van 130 kilo naar 94.9 mijn doel was behaald. Tijdens de pandemie had ik heel veel moeite met aan de gang blijven. Delda sport bleef proberen mij te motiveren maar het was voor hun trekken aan een dood paard. Inmiddels was ik weer flink wat kilo's aangekomen en was drive helemaal weg. Toen ik Danny op straat tegen kwam schaamde ik me dat ik weer zo veel was aangekomen omdat hij zo betrokken was geweest bij mijn proces. Hij merkte aan mij dat ik niet lekker in mijn vel zat en vroeg wat ik van de week te doen had. Toen ik aan hem vroeg: wat dan? Zei hij: als we het 1x kunnen, kunnen we het 2x ook. Nu een paar weken verder zie ik het resultaat op de weegschaal en aan mijn kleding. Ik ben iedereen bij delda ontzettend dankbaar voor het warme bad en de inspanningen die zij leveren om mij het beste uit mezelf te laten halen. Dank jullie wel toppers
Zeer professionele sportschool die je alle middelen aanbied om je doelen te bereiken. Nu bijna een jaar bezig en al mijn doelstellingen ruimschoots behaald, en nog zelfs meer dan dat. Danny en zijn topteam weten je elke keer weer te motiveren en beste uit je te halen, echt een aanrader.!
Mooie locatie, goede begeleiding! Een absolute aanrader voor jongeren die sterker willen worden en zich beter willen leren te verweren.
Een half jaar geleden begonnen bij Deldasport, wat een geweldig team! Gemotiveerde trainers die rekening houden met je wensen en beperkingen. Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is dat de sportschool heel schoon is, geen vieze sportschool luchtjes. En dan Danny, de eigenaar, die echt hart voor zijn zaak heeft, vooral voor zijn klanten! Je kunt altijd bij hem terecht met vragen of wensen... En zo fijn om zelf je trainingsmomenten uit te kiezen... Ik raad het zeker iedereen aan!
In de moeilijke periode na Corona als ZZP’er weer de draad opgepakt. Valt niet mee als je weer vanaf het begin conditie en structuur moet opbouwen. Bij Delda denken ze mee en zorgen ze ervoor dat je weer snel op conditie bent en stuctuur krijgt! Toppers!
Heel happy na een jaar trainen bij Delda Sport, voel me een stuk fitter en sterker en ben vooral heel blij met de flexibiliteit en begeleiding van Naoufal en Mike. Omdat ik iets minder van het kickboksen ben, doen we elke week allerlei circuitjes met kracht en conditie. Ik ga altijd helemaal stuk maar het is toch gezellig! ; En Danny is altijd bereikbaar voor advies en vragen! Aanrader dus!
Goede begeleiding, mooie ruimte en professionele trainers! De begeleiding van Danny gaat verder dan enkel de Personal Training / les op zich. Je krijgt goede support om je sportieve doelen te bereiken!
Vanaf de periode Mei tm Oktober heb ik getraind bij Delda sport, personal-training icm. kickbokstraining. Ik trainde daar 1x per week vanwege het feit dat ik een opdracht had in Amsterdam en het reizen richting landsmeer voor mij goed te combineren was in combinatie met mijn werk. Deze combinatie van trainen vindt ik echt geweldig!!!! En begrijp heel goed dat deze combinatie om te werken aan je lichaam steeds populairder wordt, evenals kickboksen zelf. Ik heb delda sport als een professionele club ervaren, waarbij vooraf, tijdens een intake een anamnese werd gemaakt, doelen werden vastgesteld en persoonlijke zaken werden besproken. Elke trainer waarmee ik heb mogen werken was goed op de hoogte van de intake gegevens en gemotiveerd. De omgeving waarin werd getraind en de trainers waarmee werd gewerkt, hebben direct bijgedragen aan een veilige en vertrouwde omgeving. Je merkt dat delda sport gewend is om flexibel te acteren en dat zij hierdoor in staat zijn om rekening te houden met de schema’s waarin mensen werken. Op persoonlijke titel kan ik delda sport dan ook van harte aanbevelen om lekker aan je lichaam en geest te werken ! Hierbij wil ik dan ook Danny, Antoni, Fikri en Duncan bedanken voor de heerlijke trainingen die ik heb mogen beleven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid