facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dela

"Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij ons crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.Crematorium en uitvaartcentrum Maaslanden in Nieuwkuijk is rustig gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Dankzij de ruime opzet en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare."
Adres: Abt van Engelenlaan 1 , Nieuwkuijk 5253 VN, NL
Telefoonnummer: 040 262 4900
Stad: Nieuwkuijk
Route: Abt van Engelenlaan 1
Postcode: 5253 VN



op zoek naar gerelateerd: Abt van Engelenlaan 1 Nieuwkuijk, Crematorium Vlijmen route, DELA Den Bosch, Crematorium Rosmalen, Crematorium Vlijmen telefoonnummer, Crematorium Tilburg
Recensies
Afgelopen woensdag crematie gehad met veel opkomst, na afloop stonden er broodjes en mini bossche bolletjes op tafel, op gegeven moment werd er afgeruimd, we stonden in een "zijkamer" waar zo'n karretje met eten stond, we hadden nog beetje trek en pakten een broodje komt die vrouw naar ons toe en zegt met een streng vragende toon: pakken jullie nou die broodjes die zijn voor de fam? Dat vond ze niet normaal. Hu? Ten eerste wij zijn fam van de overledene en ten tweede, die broodjes werden vd tafel gehaald. Wat bleek achteraf, op de gang kon je 't kamertje vt personeel inkijken en wat stond daar EEN HELE PLATE MET DE REST VD BROODJES VOOR 'T PERSONEEL. Hoe bedoel je.......... Het is dat we niet uit de buurt komen maar ik had hier nooit en te nimmer nog een dierbare willen brengen, erg apart dit.
Vandaag mochten wij de as van onze schoonvader ophalen! Met respect werden wij ontvangen en wouden tijdens het gesprek een mini urn. Ondanks dat we aandrongen mochten wij niets voor de mini urn betalen. Onwijs dank!
“Oeps, de kist past niet in het graf. Neem maar afscheid, en dan kunt u misschien morgen terugkomen of zo. Veel sterkte!”
Goed onderhouden plaats, als je iets zoekt vindt je het hier. "Begrip gevoel"
Maasland Dela crematorium mooi gelegen grote parkeer plaats mooi uitstrooien velden
Onvoorstelbaar respectloos dat bezoekers hun winterjas moeten aanhouden in verband met de kou tijdens de bijeenkomst 09.30 uur. Sprekers op de bijeenkomst moesten uit respect eerst hun winterjas uit doen. Is waarschijnlijk vaker voorgekomen omdat overige bezoekers mij adviseerde mijn jas aan te houden. Verder nette ontvangst en verzorgd personeel.
Goede locatie voor het doel. Diverse ruimtes in grootte af te stemmen op de te verwachten groepsgrootte. Net personeel en er wordt voldoende tijd en ruimte gegeven om mooi afscheid te nemen. Ruime parkeervoorziening.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De begeleiding is goed. Het crematorium is ruim. In de ruimte van de plechtigheid is een goed audiosysteem en voldoende ruimte. Alles is goed onderhouden.
Makkelijk bereikbaar. Binnen ziet het er redelijk mooi uit . Fijne stoelen tijdens het afscheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid