facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deko Bikesport

Info

Op zoek naar open en eerlijk advies in de zoektocht naar goed materiaal dan ben je bij ons als de RACE en ATB van Voorne Putten e.o. aan het juiste adres

Geschiedenis

Wij, Edith en Leo zijn sinds 2011 samen bezig om met onze passie, kennis, service en vakmanschap de sportieve fietser(-ster) optimaal voor te lichten en van onafhankelijk advies te voorzien zodat de juiste keuze gemaakt kan worden in de zoektocht naar de juiste materialen.
Ben je zoekende naar de juiste fietspositie ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de jarenlange ervaring en de kennis die in de afgelopen jaren is aangescherpt draagt bij tot een perfecte zitpositie die klachtenvrij fietsen en een efficiënte traptechniek waarborgt.
Onze service houdt niet op bij de aanschaf maar onze nazorg is misschien wel het belangrijkste waarvoor je Deko Bikesport bezoekt.
Onze sfeer is gemoedelijk en onze winkel straalt één en al 'fietsen' uit. Wat nog eens wordt onderstreept door de merken De Rosa, Kuota, Isaac en Ridley als merken die staan voor een top kwaliteit en die weten wat er nodig is voor veel fietsplezier.
Dus ben je een keer in de gelegenheid kom dan eens langs in Zuidland of bel 0181 664607 e overtuig jezelf!

Wij zullen je niet teleurstellen.

Tot ziens,
Leo en Edith van der Velde

Adres: Breedstraat 12, 3214AC Zuidland
Telefoonnummer: 0181664607
Stad: Zuidland
Route: Breedstraat 12
Postcode: 3214AC


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 10:30 - 18:00
Woensdag: 10:30 - 18:00
Donderdag: 10:30 - 21:00
Vrijdag: 10:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: MTB winkel Utrecht, Facebook Dekobikesport, Argon 18 racefiets, Repack Bike Shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ebike and More Ebike and More 573 meter Ik heb zo links en rechts informatie gewonnen om mijn eigen Gazelle Fuente te voorzie...
Recensies
Een vakman met ervaring en passie voor de wielersport. Leo let op de details die ertoe doen voor perfectionisten op de fiets. In de cyclo Les Trois Ballons in de Franse Vogezen heeft hij mijn schijfremmen na wat problemen vervangen en perfect afgesteld.
Ik ben zeer tevreden over Deko Bikesport. Goede service & vakwerk. Tegen een prima prijs. Blij dat ik nu weet, dat mijn racefiets tip-top in orde en dus veilig is! Laat de wielervakantie in Toscane maar komen! ‍
TOP ZAAK. Carbon wielen bij Deko gekocht. Bandjes en cassette zijn netjes over gezet en onder mijn fiets geplaatst. Met veel passie en kennis werd er uitleg over de wielen gegeven. Bij het ophalen van de fiets waren er zelfs nog kleine reparaties kosteloosaan mijn fiets gedaan.
Goede en personelijke zaak. Keurig en oprecht geholpen en niet te duur. Blijven hier zeker komen.
Laatst een batterij laten vervangen voor mijn DI2, kon gelijk komen, klaar terwijl je wacht. Top service.
Vandaag pech onderweg met mijn racefiets probleem met mijn bracket. Heel goed geholpen bij Deko. Ik kon de geplande tocht van 106 km uitrijden.
Heel fijn geholpen en goede service. Zelfs extra reparatie gedaan die ik pas later opmerkte. Top winkel!
Leo leuk om je weer na jaren te zien Zie je gauw weer in de winkel ben toch het een en ander vergeten
Ja, natuurlijk kun je goedkoper.. maar deze kennis en service zul je dan moeten missen! Mooi bedrijf met een groot hart voor de wielersport.
Geweldige zaak voelt als thuis komen denkt in oplossingen en de service is geweldig ik raad iedereen ook deko biking van harte aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid