facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekkerSolutions Financieel Advies

DekkerSolutions Financieel Advies

Info

Op zoek naar een eerlijk en persoonlijk advies voor je hypotheek, spaargeld of andere financiële zaken?
Neem dan vooral contact met mij op!

Geschiedenis

Op zoek naar een eerlijk en persoonlijk advies voor je hypotheek, spaargeld of andere financiële zaken?
Neem dan vooral contact met mij op!



"DekkerSolutions Financieel Advies staat voor financiële oplossingen. Financiële oplossingen kunnen op de volgende deelgebieden liggen, namelijk financieel & hypotheek advies, training & coaching. De adviseurs van DekkerSolutions Financieel Advies zijn FFP en EFA gecertificeerd.De financiële doelen en wensen van onze klanten zijn leidend. In plaats van een product oplossing willen wij voor de klant een passend advies en uiteindelijke oplossing realiseren. Wij hebben ervaring op het gebied van hypotheken, pensioen, lijfrentes, vermogen, levensverzekeringen en andere financiële producten. Naast een hoogwaardig en onafhankelijk advies, kan DekkerSolutions Financieel Advies ook bij diverse partijen bemiddelen."
Adres: De Swan 3, 8500AC Joure
Telefoonnummer: 0513- 852532
Stad: Joure
Route: De Swan 3
Postcode: 8500AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypothekenradar.nl Hypothekenradar.nl 1 km Mijn doelstelling is om op een persoonlijke manier en tegen een eerlijk tarief voor j...
Veldsink Ferwerda Adviesgroep - Regiobank Hypotheken en Verzekeringen Veldsink Ferwerda Adviesgroep - Regiobank Hy... 1 km Laatste ervaring was iets minder dan voorgaande. Alsnog voldoende.
Finzie Finzie 3 km Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best pa...
Herbert Hypotheken Herbert Hypotheken 3 km Bij de aankoop van mijn eerste woning + verzekeringen heeft Oane en zijn team mij zee...
Recensies
Via onze boekhouder zijn wij in contact gekomen met DekkerSolutions Financieel Advies. We zijn op een zeer positieve manier verrast over de toegankelijkheid, communicatie en duidelijkheid met Dirk-Jan en zijn team over de aanvraag en verwerking van onze hypotheek aanvraag, wij raden deze onderneming zeker aan bij andere mensen. top gedaan Dirk-Jan
Voor de aankoop van onze eerste gezamenlijke woning zijn mijn vriendin en ik bij DekkerSolutions geweest voor een hypotheekadvies. Hier zijn we uitstekend geholpen door Dirk Jan. Tijdens het eerste advies gesprek zijn we uitgebreid door alle verschillende aspecten van de hypotheek en bijkomende zaken heen gelopen. Tevens was er alle tijd om vragen te stellen. Na het gesprek zijn we goed op de hoogte gehouden van het traject dat doorlopen werd en ook geattendeerd op een renteverhoging die eraan zat te komen. Hierdoor konden we nog snel profiteren van het lagere rente percentage. We hebben een heel goed gevoel overgehouden aan het advies van DekkerSolutions en de werkwijze van Dirk Jan. Wij zouden iedereen DekkerSolutions van harte aanbevelen!
Wij zijn via via bij Dirk-Jan terecht gekomen als hypotheekadviseur. Dirk-Jan geeft duidelijk advies over de onmogelijkheden en weet duidelijk welke wegen hij moet bewandelen voor het beste resultaat voor de klant. Tijdens onze koop en verkoop kwamen we uiteindelijk onverwacht nog in wat tijdsnood. Dirk-Jan heeft de geldverstrekker in die tijd op de juiste manier onder druk weten te zetten vanaf zijn vakantieadres! waardoor uiteindelijk alles perfect in orde is gekomen. Aanrader!
Na zelf wat initiatieven gestart te hebben kwam ik er achter dat ik geen standaard “geval” was en dat er heel wat “haken en ogen” zaten aan mijn wensen. Mijn accountant stuurde mij door naar Dekker financial Solutions wat een top advies. Het was inderdaad ingewikkeld maatwerk en ik ben erg blij met Doortje en Dirk Jan. Het advies, de verschillende mogelijkheden, de communicatie, de terugkoppeling en de gemaakte afspraken waren in een woord fantastisch. Altijd bereikbaar en aanspreekbaar. Het heeft ons veel rust gebracht en tot op de dag van vandaag kan ik nog altijd even met hun “sparren”. Wat ons betreft hebben ze een 5 sterren rating!
Wij zijn erg goed geholpen door Dirk Jan. Hij heeft veel verstand van zaken en gaf ons daardoor ook goed advies voor onze hypotheek. Een erg vriendelijke gesprekspartner en wij zijn blij dat we ons droomhuis met zijn hulp hebben kunnen kopen.
DekkerSolutions heeft ons bijgestaan in het zenuwslopende proces van de aankoop van ons droomhuis. We kregen een deskundig, betrouwbaar, eerlijk, concreet en compleet advies. Altijd supersnel reactie, met als resultaat dat de hypotheek heel snel rond was. Van harte aanbevolen!
Voor de aankoop van ons huis hebben we DekkerSolutions ingeschakeld en daar hebben we geen moment spijt van. Zeer vriendelijke en fijne gesprekspartner en komt met een gedegen advies. Hij bedenkt creatieve oplossingen en is altijd bereikbaar voor vragen. Zeker aan te bevelen!
Enorm veel dank aan Dirk-Jan voor alle geboden hulp en zijn waardevolle advies. Dirk-Jan denkt in kansen en mogelijkheden, is deskundig en uitermate professioneel. Als je je financiële zaken snel en goed geregeld wil hebben dan raad ik Dirk-Jan Dekker aan als adviseur.
Kundig, snel en met passie geholpen door het financiele team Dekker met de overschrijving en hypotheek van mijn woning. Jij als klant staat op de eerste plaats en er wordt actief meegedacht zoekende naar mogelijke oplossingen. Het begrip “solutions” is dan ook geen loze term in de gekozen bedrijfsnaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid