facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeKapsalonMakelaar

DeKapsalonMakelaar

Info

DeKapsalonMakelaar, discrete bemiddeling bij aan & verkoop van kapsalons.

No cure, No pay!

We helpen je graag én goed!
www.dekapsalonmakelaar.nl

Geschiedenis

Wie is & Wat doet DeKapsalonMakelaar?

Ik ben al ruim 25 jaar actief als bemiddelaar en adviseur bij het kopen en verkopen van kapsalons. Ik werk met een uitgebreid netwerk van kopers, verkopers én hun adviseurs.
Ik vind voor iedere kapsalon de juiste koper.

Hoe werkt DeKapsalonMakelaar?

In een persoonlijk gesprek bespreken we alle ins en outs van jouw kapsalon. Na de inventarisatie en vaststelling van de waarde én de vraagprijs kan ik op zoek naar de juiste koper. Als ik een kandidaat-koper heb gevonden worden de bezichtiging en onderhandelingen door mij begeleid.

Wanneer er overeenstemming wordt bereikt over de voorwaarden en de koopsom leg ik alles vast in een koopovereenkomst. Bij de uitvoering van de daadwerkelijke overdracht bewaak ik de nakoming van de gemaakte afspraken.

DeKapsalonMakelaar zoekt altijd een deal op maat. Zo zijn al bijna 700 kapsalons succesvol overgenomen. Voor iedereen de juiste kapsalon.

Ook als je een kapsalon wilt kopen, bespreken we eerst jouw ideeën en wensen. Zo vinden we samen de kapsalon die bij jou past.

Info: mail naar [email protected] Tel: 0573-42 10 39 óf 0653-39 16 71

Label

Wie is DeKapsalonMakelaar

Gert van Mourik, de consultant van DeKapsalonMakelaar, is al ruim 25 jaar bemiddelaar en adviseur bij het kopen en verkopen van kapsalons. Hij werkt met een uitgebreid netwerk van kopers, verkopers, en hun adviseurs. Zo zoekt hij voor iedereen een deal op maat. Gert vindt voor iedere kapsalon de juiste koper.



"Discrete bemiddeling bij aan & verkoop van kapsalons. No cure, No pay. We helpen je graag én goed! e-mail: [email protected] Tel. 0573-421039 / 06-53 39 16 71"
Adres: Graanweg 31, 7242AT Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573421039
ln.raalekamnolaspaked@treg
Stad: Lochem
Route: Graanweg 31
Postcode: 7242AT



op zoek naar gerelateerd: kapperszaak ter overname amsterdam, kapsalon te koop zevenaar, kapsalons te koop den haag, goodwill kapsalon, kapsalon te huur groningen, kapsalon starten kosten, kapsalon overname amsterdam, gemiddelde omzet kapsalon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thoma Post Makelaars Lochem Thoma Post Makelaars Lochem 798 meter Thoma is een prima makelaar. Erg plezierig mee samengewerkt in het verleden. Professi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid