facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dekapperijoldenzaal

Dekapperijoldenzaal

Info

Voor iedereen en zonder afspraak
Wij zijn De Kapperij
Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! De Kapperij is met 2 vestigingen in Oldenzaal



"Wij zijn De Kapperij"Voor iedereen en zonder afspraak"Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! De Kapperij is met 2 vestigingen in Oldenzaal zeker een begrip in Twente. Ons gevarieerde en enthousiaste team is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarmode.Wij ontwikkelen ons iedere dag om te zorgen dat ook jij met de nieuwste haartrend blij bent die bij jou past.- Gratis parkeren - zonder afspraak - gratis koffie -"
Adres: Burg. Wallerstraat 121, Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541 296 928
ln.laaznedlojireppaked@ofni
Stad: Oldenzaal
Route: Burg. Wallerstraat 121



op zoek naar gerelateerd: dafs kapperij de lutte, beste kapper oldenzaal, haarstudio oldenzaal, franx oldenzaal, de kapperij hertme, de kapperij beerzerveld, thuiskapper oldenzaal, budget hair oldenzaal
Recensies
Goede betaalbare kapper met leuke meiden
Leuk personeel en ze nemen de tijd om je te knippen zoals jij dat wilt
Wat een heerlijke kapper! Ze geven je goed advies, houden van een grapje en doen hun werk met zorg. Je kan er gratis parkeren en ook gewoon binnenlopen zonder afspraak. Mijn haar is geknipt en gestylt naar mijn wens. De volgende keer ga ik hier zeker weer heen. Een kapper die geknipt worden leuk maakt!
Na zes a acht keer ga ik opzoek naar een andere kapper. Ik ben meerdere keren niet tevreden geweest over de skills van de mensen en het kapsel dat ik kreeg elke keer wat anders.... Ik krijg geen prettig gevoel van deze kapper om keer op keer als vaste klant naar terug te gaan.
Fijne kapper geven je goed advies
Goede sfeer, ervaren kappers en altijd tijd. Beetje prijzig dat wel
Echt bekwame kapsters, die een perfecte service geven.
Wat aan de duurdere kant voor heren, daarom heb ik nu een kapper aan huis
Altijd prima geknipt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid