facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekaMarkt

DekaMarkt
"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Hagelingerweg 28 , Santpoort-Noord 2071 CJ, NL
Telefoonnummer: 088 313 5085
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hagelingerweg 28
Postcode: 2071 CJ


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-20:00
Zondag: 12:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden DekaMarkt Santpoort Zuid, DekaMarkt folder
Recensies
De laatste maanden is het niet best meer. Wat voorheen altijd een prima winkel was is verworden tot een zaak met veel lege schappen. We grijpen vaak mis en niet alleen in het groenteschap. Bijgaande foto genomen op dinsdagmiddag 7 maart. In eerdere reviews worden de lege schappen ook gemeld en is de reactie van Deka " We gaan ermee aan de slag" maar enige maanden verder is er niets veranderd. Jammer.
Hele matige supermarkt. Regelmatig lege schappen om onduidelijke redenen. Personeel dat kijkt of ze water zie branden bij de meest eenvoudige vragen. Zelfscan wordt bemand door één persoon soms zelfs niemand aanwezig terwijl het grootste gedeelte van de klanten daar gebruik van maakt. Bakvissen die zuchtend en arrogant draaiend met de ogen aan komen sjokken wanneer hun praatje met een collega onderbroken wordt door een melding dat ze een zelfscanklant moeten controleren. Werk aan de winkel voor de verantwoordelijke…
Prima supermarkt, alleen door personeelstekort vaak maar 1 of 2 kassa's beschikbaar
Redelijke buurtsuper waar je gratis kunt parkeren. Personeel is vriendelijk maar ze hebben wel moeite om de winkel gevuld te houden. Continu veel lege schappen. Deka Santpoort Zuid heeft het wat dat betreft beter op orde.
Assortiment niet op orde, grijp hier vaak mis. Jong personeel is niet erg vriendelijk, soms gewoon zeer onbeleefd. Jammer. Andere filialen hebben het beter voor elkaar.
Ik haal hier vaak mijn wekelijkse boodschappen. Fijne winkel en goed parkeren. Op zondag zou er best een kassa extra open kunnen.
Sinds de opening van Zuid, is er duidelijk een verbetering gekomen in Noord, lijkt wel een strijd tussen de twee haha
Vind het altijd een sombere supermarkt. Geen of weinig daglicht. Santpoort zuid is veel prettiger lekker fris veel daglicht
Voor de snelle boodschap is dit een redelijk fijne winkel
Beste deka in de regio , ik zit in schalkwijk en die Deka ...heeft zijn zaakjes nog niet op orde ..ik heb het over schalkwijk , deka in santpoort is prima , schalkwijk deka heeft logistiek probleem .koffie vak al 5 dagen nescafe zakjes rood bier amstel niet genoeg voorraad , rose wijn ook vaak op ., zaanse mayo tube ook vaak op ..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid