facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DekaMarkt

Geschiedenis

DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op www.dekamarkt.nl.



"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Hagelingerweg 28, 2071 CJ Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31883135085
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hagelingerweg 28
Postcode: 2071 CJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 07:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden DekaMarkt Santpoort Noord, DekaMarkt folder, DekaMarkt assortiment, DekaMarkt openingstijden Beverwijk, DekaMarkt Beverwijk openingstijden kerst, Openingstijden DekaMarkt Heemskerk, DekaMarkt openingstijden Haarlem, Openingstijden DekaMarkt Santpoort-Zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik haal hier vaak mijn wekelijkse boodschappen. Fijne winkel en goed parkeren. Op zondag zou er best een kassa extra open kunnen.
Voor de boodschapjes, niet onze dagelijkse winkel maar voor gelegenheidsbezoek een knappe zaak, zover alles kunnen vinden wat we nodig hadden.
Het gebeurt steeds vaker dat er schappen leeg zijn. Ik vond het altijd een prettige winkel, maar ik wijk steeds vaker uit naar een ander filiaal.
Beste deka in de regio , ik zit in schalkwijk en die Deka ...heeft zijn zaakjes nog niet op orde ..ik heb het over schalkwijk , deka in santpoort is prima , schalkwijk deka heeft logistiek probleem .koffie vak al 5 dagen nescafe zakjes rood bier amstel niet genoeg voorraad , rose wijn ook vaak op ., zaanse mayo tube ook vaak op ..
Ze hebben weinig tot niks welke tijd je ook komt je grijpt altijd mis
Op zich goede winkel Santpoort-Noord en leuk assortiment, maar het is verschrikkelijk irritant hoe vaak de schappen leeg zijn. En dan zelfs van normale gangbare producten. Doe iets aan je voorraadbeheer!!
Gewoon goede winkel alleen zou bewegwijzering helpen voor klanten, die er voor het eerst komen. Indeling wat chaotisch
Jammer dat het personeel zo enorm vals is, dat er elke keer weer producten een andere prijs hebben bij het afrekenen dan bij het schap.
Een goeie supermarkt, heb alleen een paar puntjes: - De mexicaantjes, die ronde oranje maiskaas chipjes, zijn van merkbaar minder goeie kwaliteit dan die van de vrijdagmarkt. Dit is te verwachten, maar toch raad ik aan om voor dit ene product naar de vrijdagmarkt tegenover de supermarkt te gaan voor een betere kwaliteit en een groter eetgenot. - Het was vroeger het geval dat je in deze supermarkt lekkere hapjes kon proeven, bijvoorbeeld een plakje ham of een klein stukje pizza. Dit is helaas weggehaald. Geen groot punt, maar wel jammer want het was altijd heel lekker. Een prima supermarkt.
Doe er dikwijls mojn boodschappen Goed parkeren Helaas is de bevoorrading de laatste tijd minder goed Al weken geen kwark geraspte kaas . Ook de schoonmaakmiddelen zijn minder goed op voorraad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid